Aşcı Ailesi Geleneksel İftar Yemeği

Aşcı Ailesi Geleneksel İftar Yemeği

Aşcı Ailesi Karaburç Mahallesindeki baba ocağında iftar yemeği geleneğini sürdürdü.

A+A-

Aşcı ailesinin Karaburç Köyünde Baba ocağında düzenlediği geleneksel iftar yemeğine AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, Bafra İlçe Müftüsü Necmettim Kayar, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve yönetimi, Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır ve mahalle muhtarları, İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri , İstanbul Bafraspor Onursal Başkanı Aydın Dursun, Tekstil Sektörü, İşadamları, Siyasi Parti Temsilcileri, Daire Müdürleri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

600 kişinin katıldığı iftar yemeğinde hoş geldiniz konuşması yapan, ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı, Teşekkür ederek başladığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Aşcı, " Bafra'mızı köyümüzü çok seviyoruz. Bu sebeple ben 15-20 günde bir köyüme gelmezsem ve kasabadaki dostlarımı görmezsem rahat edemiyorum. Dini ve Milli Bayramlar dahil, bu güne kadar 64 dini bayramda Bafra'ya ve doğup büyüdüğüm köyüme gelerek , hayatta olan büyüklerimizin elini öperek onların hayır dualarını almaya çalışıyorum. Allah'ım sağlık sıhhat verdikçe bu geleneği sürdüreceğim Biz babamızdan aile büyüklerimizden böyle gördük. " dedi.

Aşcı ailesinin geleneksel İftar yemeğine katılan Bir televizyon kanalının muhabirinin, Aşcı ailesi olarak Başta Babanız Hacı Şevket Aşcı olmak Üzere aile büyüklerinizin ismini taşıyan, Turizm fakültesi, Cami ve ibadethanelerin sayısıyla ilgili sorusuna ise, "Hayır ve Hasenatın gizli olanının makbul olduğunun yanıtını verdi. 
Ev sahibi Hasan Kaya Aşçı,İftar yemeğine katılan misafirlerle tek tek yakından ilgilenerek Aşcı ailesi adına teşekkür etti.

kaya-asci-iftar-6.jpgkaya-asci-iftar-7.jpgkaya-asci-iftar-9.jpgkaya-asci-iftar-61.jpgkaya-asci-iftar-74.jpgkaya-asci-iftar-77.jpgkaya-asci-iftar-f.jpgkaya-asci-iftar.jpgkaya-asci-iftar1.jpgkaya-asci-iftar2.jpgkaya-asci-iftar3.jpgkaya-asci-iftar4.jpgkaya-asci-iftar7.jpgkaya-asci-iftar11.jpgkaya-asci-iftar44.jpgkaya-asci-iftar441.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum