AŞAĞIAKGÜNEY MAHALLESİ İSTİŞARE TOPLANTISI

AŞAĞIAKGÜNEY MAHALLESİ İSTİŞARE TOPLANTISI

Alaçam Belediye Başkanı  İlyas ACAR, Aşağıakgüney Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek 2019 yılını değerlendirdi ve 2020 yılında yapılacak çalışmalar ve projeler hakkında mahalle sakinlerine bilgi verdi.

A+A-

İstişare toplantısına ;Belediye Başkanı  İlyas ACAR, Belediye Meclis Üyeleri, Aşağıakgüney Mahalle Muhtarı Ahmet DEMİR ve mahalle sakinleri katıldı.
Başkan ACAR,Mahallelerimizi ziyaret ederek, sorunların hızlı çözümü için doğru tespitlerde bulunmak amacıyla mahalle sakinlerimiz ile bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımızla köprü vazifesi gören değerli yol arkadaşlarımız muhtarlarımız ile devamlı istişare içindeyiz. Mahalle sakinlerimizin ihtiyaçlarını, talep ve şikayetlerini biliyor, çözümü için elimizdeki tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz.
2020 yılında üzerimize düşen görevleri layıkıyla yerine getirmek ve halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için sorunların yerinde tespit edilmesi ve çözüme kavuşturulması çok önemli. Düzenlediğimiz ve düzenleyeceğimiz mahalle toplantıları bu nedenle büyük önem arz etmektedir.” dedi.
Mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini alan ve böyle bir istişare toplantısı düzenleyen Belediye Başkanımız Sayın İlyas ACAR’a mahalle sakinleri adına Mahalle Muhtarı Sayın Ahmet DEMİR teşekkür etti.

asagiakguney-mahallesi-istisare-toplantisi.JPGasagiakguney-mahallesi-istisare-toplantisi-001.JPGasagiakguney-mahallesi-istisare-toplantisi-002.JPGasagiakguney-mahallesi-istisare-toplantisi-003.JPG

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.