Arslan Tekstil sınırları aştı

Arslan Tekstil sınırları aştı

Bafra’da sektörün en iyi isimlerinden biri olan Arslan Tekstil ve Modasen firmaları, Karadeniz sınırını aştı.

A+A-

Tekstil sektöründe iç piyasaya hakim ve taleplerdeki artış yüzünden durdurak demeden çalışmalarına devam eden Arslan Tekstil, başarı merdivenlerini hızla tırmanıyor. Ürettiği bayan tekstil ürünlerini iç piyasaya pazarlayan MODASEN, Karadeniz bölgesindeki tanınırlığını artırdı. Arslan Tekstil’de bayan tayt, pijama çeşitleri ve takımları, şalvar, kapri ve çeşitleri ile MODASEN bölgenin en iyi ve bilinir isimlerinden biri oldu. Firmada üretilen ürünler talebin fazla olmasından dolayı iç piyasaya yetiştirilemez hale geldi. 

salih-arslan.jpg

BÖLGENİN EN İYİSİ "ARSLAN TEKSTİL"

Bölgeyi tekstil adına canlı tutan MODASEN’i, Karadeniz Distribütörü Cafer Usluhüseyin ziyarete geldi. Usluhüseyin’in bulunduğu ziyaretteki yaptığı açıklamasında; “MODASEN işinde başarılı bir firma. Karadeniz bölgesinde Arslan Tekstil ürünleri oldukça fazla talep görür oldu. İş İnsanı Salih Arslan’a iç piyasayı canlı tuttuğu için teşekkür ediyorum.” dedi.

MODASEN ve Arslan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Salih Arslan’da, Karadeniz Distribütörü Cafer Usluhüseyin’e firmayı ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

salih-arslan1.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.