Arsel Modasen Giyim’den Regaip Kandili Mesajı

Arsel Modasen Giyim’den Regaip Kandili Mesajı

Arsel Modasen Yönetim Kurulu Başkanı Salih Arslan, Regaip Kandili nedeniyle yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: 

A+A-

Arsel Modasen Yönetim Kurulu Başkanı Salih Arslan, Regaip Kandili nedeniyle yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: 

“Regaip Kandili'nin tüm İslam alemi için barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz. Bu mübarek gecede tüm dualarımızın kabul olmasını, sevdiklerimizle birlikte sağlıklı, huzurlu bir yıl geçirmeyi temenni ediyoruz. Arsel Modasen Giyim olarak, müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmaya devam ederken, bu özel günde tüm dostlarımıza gönüllerindeki dileklerin gerçekleşmesini diliyoruz.”

Arsel Modasen Giyim, moda ve giyim sektöründeki deneyimiyle kaliteli ürünler sunarak, her zaman müşteri memnuniyetine odaklanmayı sürdürüyor. Firma, bu mübarek gece vesilesiyle tüm çalışanlarına ve müşterilerine sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl dileklerini iletti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.