ARKADAŞ KATİLİNE 25 YIL HAPİS

ARKADAŞ KATİLİNE 25 YIL HAPİS

Samsun'da tabancayla öldürüldükten sonra boş bir araziye gömülen şahsın katil zansısına 25 yıl 10 ay hapis cezası verildi.

A+A-

Ömür boyu hapis cezası istemiyle bugün Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkartılan Volkan Mahmut D. (28), öldürdüğü arkadaşı Yunus Erçin ile ortak şirket kurduklarını, kendi payını vermediğini, alacak verecek meselesinden dolayı aralarında bir anda tartışma çıktığını, tenha bir yerde durduktan sonra kafasına bir el ateş ettikten sonra 3 arkadaşıyla beraber boş bir araziye götürüp gömdüklerini söyledi. Olayı planlayarak yapmadığını ve pişman olduğunu sanık Volkan Mahmut D., 'cinayet ve ruhsatsız silah bulundurmak' suçlarından 25 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı. 
Kanıtları yok ettikleri ve cesedi gömmeye yardımcı oldukları gerekçesiyle A.D.(18), Hasan T. (19) ve Murat T.’ye(24) de toplam 7.5 hapis cezası verildi.
Olay, geçen ocak ayında İlkadım ilçesi Kuşçulu Mahallesi, Mamur Dağı yolu kenarındaki bir tarlada yabani lahana toplayan Rabia G.’nin cesedi fark etmesi üzerine ortaya çıkmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.