Aranan Metafizik Uzmanı Beytullah Şentürk

Aranan Metafizik Uzmanı Beytullah Şentürk

Bafralı Metafizik Uzmanı Beytullah Şentürk Beyaz TV'de yayımlanan ve Özlem Yıldız ve Dr. Murat Öztürk'ün hazırlayıp sunduğu iyi ki varsın programına konuk oldu.

A+A-

Bafralı Metafizik Uzmanı Beytullah Şentürk,  Beyaz TV'de yayınlanan Özlem Yıldız ve Dr. Murat Öztürk'ün hazırlayıp sunduğu İyi Ki Varsın programına konuk oldu. 22 yıldır metafizik alanında çalışmalar yapan ve dünyanın her yerinden hasta kabul ederek iyileşmelerini sağlayan Şentürk, "İyi Ki Varsın" programında büyüye, cinlere ve metafizik alanında pek çok konuya değinerek: "Varlık nedir, dış dünya var mıdır, beden ile ruh arasındaki ilişkiler nelerdir, ruh ölümlü müdür yoksa ölümsüz müdür, cinler insanlara musallat olur mu?" sorularını da yanıtladı. Beyaz TV'nin yanı sıra diger ulusal kanallardan da teklif alan Şentürk, çalışmalarının sonucu bu yıl metafizik alanında ikinci bir ödüle de layık görüldü.

 Kendi adına patent çıkardığını dile getiren metafizik uzmanı, şarlatanlara, soytarılara, sahtekarlara savaş açtığını söyledi. Dünyanın farklı noktalarından kendisine hasta kabul ettiğini belirten Metafizik Uzmanı Beytullah Şentürk şunları söyledi: "Bir danışanın eğer bizlik bir rahatsızlığı yoksa kendisine bunu bildirerek Bafra'ya çağırmıyoruz. Ancak danışanın durumu bizlik ise kendisini tedavi ederek tekrar memeleketine gönderiyoruz. Bizlere danışan insanlardan da çeşitli hikayeleri "Beytullah Şentürk" adında YouTube kanalımızda yayınlıyoruz."

Metafizik Uzmanı, alanının görünmez olduğunu ancak yaptıkları işi danışanlara açıkça göstererek yaptıklarını söyleyerek sözlerini tamamladı.

32d80c1e-5e21-4f88-beb0-e033e9d16b27.jpg6a362cec-fc59-4943-9579-5c35c6755122.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.