ARANAN KAYIP KIZ İSTANBUL'DA HIRSIZLIK YAPARKEN YAKALANDI

ARANAN KAYIP KIZ İSTANBUL'DA HIRSIZLIK YAPARKEN YAKALANDI

Fatih’te hediyelik eşya mağazasına giren 2 kız çocuğu,

A+A-

 kasiyerin yerini terk etmesinden faydalanarak kasa arkasındaki içinde para olan çantayı çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Zanlılar çok geçmeden güven timleri tarafından yakalandı. Yakalanan şüphelilerden Demet G.’nin Samsun İl Emniyet Müdürlüğü’nde kayıp başvurusu ile arandığı ortaya çıktı. 
Edinilen bilgiye göre, iki şüpheli kız çocuğu Sirkeci’de hediyelik eşya satan bir mağazaya müşteri gibi girdi. İçerde bir süre eşyaları inceleyen şüpheliler, ara ara kasaya yaklaşarak etrafı süzdü. Kasanın arkasındaki çantayı gözlerine kestiren şüphelilerden biri alışveriş yapmaya devam ederken diğeri kasiyerin yerini terk etmesini bekledi. Bir süre sonra müşterileri ile ilgilenmek için kasadan ayrılmak zorunda kalan bayan tezgahtarın bu durumundan yararlanan şüpheliler, hemen işe koyuldu. Zanlılardan biri perdeleme yaparken diğeri kasanın arkasındaki çantayı alarak kendi poşetinin yanına koydu. Çantayı alan zanlılar, kasiyere durumu fark ettirmeden mağazadan ayrıldı. Kasaya döndüğünde çantayı göremeyen görevli durumu polise bildirdi.
Güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen Güven Timleri, isimlerinin Nur G. ve Demet G. olduğu öğrenilen iki şüpheliyi Topkapı/Cevizlibağ'da tramvaydan inerken yakaladı.
Şahıslardan Demet G.'nin kayıp olduğu ve bir süredir Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince arandığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan zanlılar işlemlerinin ardından Zeytinburnu Çocuk Büro Amirliğine teslim edildi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.