Aracınızda yan sanayi parça varsa Koloğlu Hasar Danışmanlık Merkezi’ni arayın!

Aracınızda yan sanayi parça varsa Koloğlu Hasar Danışmanlık Merkezi’ni arayın!

Kaza sonrası aracınızın tamirinde yan sanayi parça kullanıldı ise KOLOĞLU HASAR DANIŞMANLIK MERKEZİ’ni aramanızda fayda var.

A+A-

Trafik sigortası yaptıran araç sahipleri, kaza sonrasında araçlarında yaşadıkları parça değişimi yüzünden mağdur olabiliyor. 

Sürücülerin konuya daha hassas davranmaları ve bu durum karşısında daha dikkatli olmaları gerektiğini belirten Koloğlu Hasar Danışmanlık Merkezi Sigorta Hasar Uzmanı Mahmut Koloğlu şunları ifade etti: “Araçlarında hasar meydana gelen sürücülerin bir çoğu işleyişi bilmedikleri için ne olsa 'demek ki böyleymiş' deyip durumu kabulleniyor. Eşdeğer ile muadil arasındaki farkı anlatmakta güçlük çekiyoruz. Durumu o kadar yanlış kabullenmişlerki bunu kırmak, düzeltmek uzun bir zaman alacak. Koloğlu Hasar Danışmanlık Merkezi olarak Samsun'da çok ciddi bir gayret içerisindeyiz. Bu yahut benzeri doğru bilinen yanlışları ustalar ve acentalarımızın da yardımları ile kısa süre de düzelteceğiz. Bir çok araç tamir edilirken parçaları değiştiriliyor. Araç sahipleri, bakanlıktan onaylı yan sanayi ürünlerin bile sigortacılar tarafından kullanılmasını istemiyor. Çünkü araçların tamir edildiği servislerde, hasar daha düşük çıksın diye TSE onayı olmayan, yan sanayi parçalar kullanılıyor. Bu durum aracın orijinalliğini bozarken değerini de düşürüyor. Örneğin; kazada hiçbir şekilde suçu olmayan sürücü aracının değerini kaybederken, ticari araç sahipleri ise uzun süre aracından uzak kalıp kazanç kaybı yaşıyor. Herhangi bir hasar sonucu aracınızda değişen parçaların yan sanayi olduğunu düşünüyorsanız, ne yapmanız gerektiği konusunda mutlaka Koloğlu Hasar Danışmanlık Merkezi’mize uğrayın, sigorta hasar uzmanlarımız ile birlikte yaşadığınız bu mağduriyeti çözüme kavuşturalım.”

KOLOĞLU HASAR DANIŞMANLIK MERKEZİ

İrtibat No: 0546 694 28 94

mahmut-kologlu.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.