Aracı ehliyet değil eğitim kullanır

Aracı ehliyet değil eğitim kullanır

1994`den günümüze Bilgin Sürücü Kursu kaliteli ve güvenilir eğitim vermektedir.

A+A-

                             Özel haber: Sebahattin Gürgür

 

 Bilgin sürücü kursu yöneticisi Gerze`de sürücü kursu olarak ilk kurs olduklarını bu alanda bölgede kaliteli ve güvenilir hizmeti sunduklarını söyledi. Amaçlarının sadece ehliyet vermek olmadığını bunun yanında sürücü eğitimini bölgenin en deneyimli hocaları ile verdiklerini anlattı.

 

“ SÜRÜCÜ ADAYLARININ CAN GÜVENLİĞİ ÖNEMLİDİR”

Bilgin Sürücü Kursu yönetimi verdikleri eğitim ile sadece adayların can güvenliğini değil trafikte başlarına gelebilecek tehlikeleri ve bunlarla nasıl baş edebileceklerini anlatıyorlar.

 

“ BİLGİN SÜRÜCÜ KURSU DİĞER KURSLARDAN FARKLIDIR”

Sürücü kursunun yöneticileri Bilgin Sürücü Kursunun diğer sürücü kurslarından  farklı olduğu farkının da en iyi hocalar ile birlikte teknolojiyi de en iyi bir biçimde kullanmaktan geçtiğini söylediler.

 

“İDDİA EDİYORUZ”

Bilgin Sürücü Kursu eğitimcileri ve yöneticileri verdikleri eğitimden sonra kursiyerlerin kısa sürede tecrübeli şoföler gibi araç kullanabileceklerini ve hatta uzun yola bile korkusuzca çıkabileceklerini iddia ettiler. Son olarak gelen adayları gelip geçiçi bir müşteri olarak değil aileleri olduğunu can taşıdıklarını ailelerine acı yaşatmayıp can güvenlikleri konusunda gerekeni yapacaklarını müşterilerini Allah`ın yarattığı değerli varlıklar olduğunu düşünerek onlara karşı sorumlu olduklarını anlattılar.

gerze-bilgin-surucu-kursu.JPGgerze-bilgin-surucu-kursu-001.JPGgerze-bilgin-surucu-kursu-002.JPGgerze-bilgin-surucu-kursu-003.JPGgerze-bilgin-surucu-kursu-004.JPGgerze-bilgin-surucu-kursu-005.JPG

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.