ANTALYASPOR CEZAYİRLİ MİLLİ KALECİ M’BOLHI İLE SÖZLEŞME İMZALADI

ANTALYASPOR CEZAYİRLİ MİLLİ KALECİ M’BOLHI İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Antalyaspor, Cezayirli milli kaleci Rais M’bolhi’yi 3 yıllığına renklerine bağladı.

A+A-

Spor Toto Süper Lig’de yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren Antalyaspor, Amerika MLS takımlarından Philadelphia Union’da forma giyen Rais M’bolhi’yi kadrosuna kattı.
Hasan Subaşı Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, ligde iki haftayı geride bıraktıklarını belirterek, alınan sonuçların herkesin mutlu ettiğini söyledi.
Galibiyetleri devam ettirmek istediklerini aktaran Gencer, "Sık sık gündeme kaleci transferi geldi. Listemizde M’bolhi vardı. İki yabancı kalecinin tazminat maddesinin yüksek olmasından dolayı beklemeye almıştık. Geçen hafta itibari ile kaleci transfer edeceğimizi söylemiştik. Rais M’bolhi ile temaslarımızı sürdürüyorduk ve anlaşma sağladık. M’bolhi son Dünya Kupası’nda en iyi 3’üncü kaleci arasında yer aldı. O nedenle en büyük tercih nedenimiz oldu. Her türlü şartlarda anlaştık” dedi.
3 yıllığına kırmızı-beyazlı takıma imza atan M’bolhi, transferinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

“ETO’O İLE OYNAMAKTAN MUTLUYUM”
Antalyaspor’a haziran ayı içinde bir görüşme yaptıklarını ve anlaşma zemini oluşmadığını hatırlatan M’bolhi, "Şu an büyük bir mutluluk ile Antalya'ya kontratı imzalamak için döndüm. Çok mutlu bir futbolcuyum şu an. İddialı ve üst düzey performans vermeye çalışan kulüp olan Antalyaspor ile anlaştığım için mutluyum. Antalyaspor’da üst düzey bir performans göstereceğim. Türkiye ve yurt dışından bir çok teklif geldi. Haziran ayında Antalya’ya geldiğimde Antalyaspor’daki sıcaklığı gördüm. Bu durum Antalyaspor’u tercih etmemde etken oldu. Geçte olsa bugün Antalyaspor’da olmaktan mutluyum. Antalyaspor’da büyük oyuncular var. Özellikle Eto’o’nun gelmesi dünyada büyük yankı uyandırdı. Samuel Eto’o ile oynamaktan mutlu olacağım” diye konuştu.

“ANTALYASPOR’A KATKI VERMEK İSTİYORUM”
Antalyaspor’a katkı vermeye geldiğinin altını çizen M’bolhi, “"Yeni takımımı tebrik ediyorum. Ligdeki ilk 2 maçını kazandılar. İnşallah devamı gelir ve bu güzel galibiyetlerde benimde bir katkım olur. Galibiyet serisine devam ederiz. Benim bir tek isteğim var, oda formayı giyip oynamaya başlamak” dedi.

“ÇOK ÇALIŞACAĞIM”
Fornezz’inin son haftalardaki performansının yüksek olması karşısında forma şansı sorulan M’bolhi, "Bakacağız. Çalışmayla her şey olur" cevabını verdi.
M’bolhi, İngiltere takımlarından Bolton ile antrenmanlara çıkmadığını sadece transfer görüşmesi yapıldığını açıkladı.
Konuşmaların ardından M’bolhi Antalyaspor forma ve flaması ile gazetecilere poz verdi.
Antalyaspor, böylelikle 2015-2016 sezonunda 13’ncü transferini gerçekleştirmiş oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.