ANNESİNİ KURTARMAYA GİDERKEN SEL SULARINA KAPILMIŞ

ANNESİNİ KURTARMAYA GİDERKEN SEL SULARINA KAPILMIŞ

Samsun'da annesini kurtarmaya giderken sel sularına kapılarak kaybolan kaportacının cesedi bulunurken, ailesi gözyaşlarına boğuldu.

A+A-

Samsun'un Canik ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde 2 gün önce gece meydana gelen selde içinde bulunduğu panelvan minibüs ile sel sularına kapılarak kaybolan Samsun Organize Sanayi Bölgesi’nde Gazel Kaportacı adlı işyerinin sahibi olan Mustafa Gazel'i (47) bulmak için ailesi ve kurtarma ekipleri seferber oldu. 3 çocuk babası Mustafa Gazel'in cesedini bulmak için oğlu Hamdi Gazel ve kardeşi Muhammet Gazel ile Ankara'dan gelen AFAD ekibi sel bölgesindeki dere yatağı, dere içinde ve harabeye dönmüş binaların bodrum katlarında ve inşaat alanlarında arama kurtarma köpeği ile arama yaptılar. Yapılan arama çalışmaları sonucu Mustafa Gazel'in cesedi Mert Irmağı'nın denize döküldüğü yerde, Samsunspor Tesisleri açığında bulundu ve otopsi için hastaneye kaldırıldı.
Kendi evlerini de su bastığını belirten 80 yaşındaki anne Fadime Gazel, gözyaşlarına boğuldu. Oğlunun kendilerini kurtarmaya gelirken sele kapıldığını söyleyen Fadime Gazel, "Olay gecesi bizim evimizi de sel suyu bastı. Boynumuza kadar suya gömüldük. Oğlum Mustafa beni kurtarmak için panelvan minibüs ile yola çıkmış. Yanında biri daha varmış ancak araç sel sularına kapılınca bu kişi araçtan atlayıp kurtulmuş. Oğlum araç ile sürüklenmiş kaybolmuş" dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.