ANNELER Parkı Çalışmaları Devam Ediyor

ANNELER Parkı Çalışmaları Devam Ediyor

Geçmişte virane görünümde olan çay bahçesi Belediyemiz personeli Mimar Fatih BEKAR şunları söyledi;

A+A-

"Daha yeşil bir Alaçam için 2012 ilkbahar yaz dönemi çalışmalarımızı başlattık. Alaçam Yeni cami Mahallesi Bafra Caddesinde yapılan ANNELER PARKI'nın 3000 m2 parketaş üzerinde gezinti yolları ve oturma alanları, 400 m2 alanda kavuçuk zeminle kaplı çocuk oyun alanı ve spor aletlerinin bulunduğu alan, 750 m2 basketbol sahası alanı, oturma bankları, havuz, 150 m2 kafeterya alanı, piknik yapılabilecek alanlar ve yaklaşık 3000m2 yeşil alana sahip olacaktır" dedi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Alaçam Belediye Başkanı İlyas ACAR ise “Park ile ilgili çalışmaların; ilçe halkımızla yapılan söyleşiler doğrultusunda parkımızın adının ANNELER PARK’ı olması yönünde istekler aldığımızdan dolayı biz de halkımızın düşüncelerini göz önünde bulundurarak parkımızın adının ANNELER PARK’ı olmasını kararlaştırdık.’’ dedi. Park ve bahçe çalışmalarının insan yaşamında yol, su, köprü gibi temel hizmetler kadar önemli olduğunu belirtti. Başkan İlyas ACAR, yeşillendirme çalışmalarının süreceğini söyledi.

Park ve Bahçe çalışmalarının, bir kenti kent yapan temel unsurlardan biri olduğunu ifade eden ACAR, "Bunun farkında olan bizler de Belediye olarak ilkbahar yaz çalışmalarımızı başlatırken, park ve bahçe çalışmalarımızı arka planda tutmadık. Bu çerçevede, ilçemiz sakinlerinin yoğun olarak gezip dinlenebilecekleri kapsamlı bir park olacak olan ANNELER PARK’ını hayata geçirme çalışmalarına başladık. İlçemizin daha güzel bir görünüme kavuşması için çalışmalarımız bundan böyle de artarak sürecektir" diye konuştu. İşçilere de teşekkür eden Başkan ACAR, her şeyin ALAÇAM halkı için olduğunu, onların her şeyin en iyisini hak ettiğini ifade etti

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.