ENGELLİLER HAFTASI'NDA ANLAMLI YARDIM

ENGELLİLER HAFTASI'NDA ANLAMLI YARDIM

Türkiye Diyanet Vakfı hayırsever vatandaşlardan aldığı destek ile yurt içi ve yurt dışında hizmetlerine devam ediyor.

A+A-

Türkiye Diyanet Vakfı Genel merkezi, engelliler haftasında ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara ulaştırılmak üzere alış veriş kartları hazırladı ve ülke çapındaki şubelerine gönderdi.
Bu anlamlı yardım konusunda ilçe müftüsü Necmettin KAYAR şunları ifade etti;
“Türkiye Diyanet Vakfı, her zaman vatandaşlarımızın hizmetinde bulunmayı kendisine şiar edinmektedir. Diyanet İşleri Başkanlığımızın imzaladığı protokoller kapsamında müftülüğümüzce kurduğumuz engelli koordinatörlüğü öncülüğünde her daim engelli kardeşlerimizle iletişimimizi sürdürüyor, belli plan ve program çerçevesinde onlarla bir araya gelmeye devam ediyoruz. 
Türkiye Diyanet Vakfı Genel merkezimiz her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere alış veriş kartları gönderdi. Türkiye Diyanet Vakfı Bafra şubesi olarak gönderilen yardım kartlarını ilçe müftülüğü engelli koordinatörlerimiz Vaiz Cevahir AYDIN, Kur’ân Kursu öğreticisi Duygu İPEK ve Vakıf gönüllülerimizin refakatinde Bafra’mızda belirlenen ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimizin adreslerine teslim ettik.
Vakfımıza maddi ve manevi desteğini esirgemeyen hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür eder, başta engeli kardeşlerimiz olmak üzere Ümmeti Muhammed’e sağlık ve huzur dilerim.”dedi.

3-759.jpg

5-377.jpg

6-274.jpg

7-194.jpg

44-006.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum