ANKARAGÜCÜ-SAMSUNSPOR MAÇININ ARDINDAN

ANKARAGÜCÜ-SAMSUNSPOR MAÇININ ARDINDAN

PTT 1. Lig’in 13. haftasında MKE Ankaragücü kendi sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı.

A+A-

Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, maçı kazanmak için sahada her şeyi yaptıklarını belirterek, “Ne hikmetse 2 haftadır 72. dakikada gol yiyoruz. Maçın genelinde golü arayan ve daha istekli oynayan taraf bizdik. Tecrübe olarak bizden daha üstün bir takımla oynadık ancak ona rağmen maçta yüreğini ortaya koyan oyuncularımı tebrik ediyorum. Kazansaydık çok iyi olacaktı ama olmadı. Şanssız bir gol nedeniyle galibiyeti kaçırdık” dedi.
Kaplan, karşılaşmanın hakemi Taner Gizlenci'yi değerlendiren Kaplan, şunları kaydetti: 
"Hakemle ilgili olumsuz yorum yapmak istemiyorum. Çünkü yorum yapsam şu durumda ceza yiyeceğiz. Hakemin iyi niyetle maçı yönettiğini düşünüyorum ama bizim oyuncumuz yerdeyken oyunu devam ettirerek, taç atılmasına izin verdi ve golü yedik. Belki de devam ettirmeyip maçı durdursaydı, o golü yemeyecektik."
Ankaragücü futbolcusu Mert Erdoğan, Samsunspor'la puan farkını kapatmak istediklerini söyleyerek, "İyi oynadık, maçı koparabileceğimiz bir zamanda gol yedik ve maç berabere bitti. Şanssızlığımız devam ediyor ancak diğer maçları kazanarak alt sıralardan kurtulacağız" dedi.
Umut Nayir de, "Her zamanki gibi şanssız bir gol yedik. Farkı açabileceğimiz pozisyonlar da vardı ama futbolun adaleti yok. Yediğimiz golü çıkaramayınca 1 puana razı olduk" diye konuştu.

SAMSUNSPOR CEPHESİ
Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, Ankara'ya 3 puan için geldiklerini belirterek, bu tür maçların zor geçtiğini söyledi. "3 ihtimalli bir maç oldu" diyen Durmuş, "Samsunspor olarak daha kontrollü oynayabilirdik. Üzerimizdeki baskı bizi telaşa sürükledi ama coşkumuz iyiydi. Bugün biraz daha sakin ve akıllı oynasak çok farklı bir sonuçla Samsun'a dönebilirdik. Maç böyle bittiği için üzgünüz. Bir an önce galip gelip üzerimizdeki baskıyı atmak istiyoruz. Ankaragücü bugün kazanabilirdi. Çok fazla bireysel hata yaptık. Maçın tamamında karşılaşmayı kazanacak bir davranış ortaya koyamadık" ifadelerini kullandı.
Samsunsporlu oyuncu Halil İbrahim Pekşen, Ankaragücü maçını kendileri için çıkış maçı olarak değerlendirdiklerini dile getirdi. Pekşen, ikinci yarı ise daha kontrollü oynadıklarını ancak şanssızlığı kıramadıklarını belirtti.
Doğan Erdoğan da, "İlk yarı iyi organize olamadık. Her maçımıza 3 puan için çıkıyoruz ancak yenemiyorsak da yenilmedik" yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.