Andiç;" Vefanın,Sadakatin,Fedakarlığın Simgesidir Kurban"

Andiç;" Vefanın,Sadakatin,Fedakarlığın Simgesidir Kurban"

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle Bafra Muhtarlar Dernek Başkanı seçilen Dikencik Mahallesi Muhtarı Erol Andiç’te bayram kutlamasında yerini alarak herkesin mübarek kurban bayramını tebrik etti.

A+A-

Bayramlaşmada bir de konuşma yapan Dikencik Mahallesi Muhtarı ve Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Andiç,’’İlk olarak Bafra Muhtarlar Derneği yönetimi  olarak burada bulunan herkesin mübarek kurban bayramını tebrik etmek isterim.
Ayrıca Bafra ilçesinde görev yapan tüm muhtar arkadaşlarımın ve heyetlerininde bayramlarını kutlarım. Allah’ım nice bayramlar nasip eylesin.erol-andic-j.jpg
Bu mübarek günlerde yardıma muhtaç durumdaki kardeşlerimize şefkatle yardım elimizi uzatmalı, mağdurların yanlarında bulunmalı, kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendirmeliyiz. Kurban ibadeti, bir yandan kişinin Allah'a yakınlaşmasını simgelerken, diğer yandan toplumda kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma bilincinin gelişmesine, sevgi ve dostluğun yaygınlaşmasına zemin hazırlar. Vefanın, sadakatin, fedakârlığın simgesi olan kurbanın ve Kurban Bayramı’nın anlamını çok iyi idrak etmeliyiz.
 Bu vesile ile başta İslam alemi olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutlar, bundan sonraki bayramlarında huzurlu ve sağlıklı geçmesini temenni ederim.’’dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.