ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ YAŞLILARIN HAYIR DUALARINI ALDI

ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ YAŞLILARIN HAYIR DUALARINI ALDI

Bafra Anadolu Lisesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Huzurevi’ndeki yaşlılarımızı unutmadı.

A+A-

Felsefe öğretmenleri Saniye Ataseven ve Esengül Kırcalı tarafından düzenlenen ziyarete  Müdür Başyardımcısı Murat Baş, Rehber öğretmen Ülker Lokumcu, Müzik öğretmeni Adalet Kol , Görsel Sanatlar öğretmeni Hakime Küçük ve bir gurup öğrenci katıldı.

Bafra 75.Yıl Huzurevi Müdürü Mustafa Erdoğan’ın sıcak ilgisiyle karşılanan öğretmen ve öğrenciler,  kısa zamanda yaşlılarla kaynaşarak bir süre sohbet ettiler.  Daha sonra Müzik öğretmeni Adalet Kol yönetiminde mini bir konser veren öğrenciler yaşlılarla karşılıklı şarkılar söyleyip oynayarak moral dağıttılar.

Her haliyle mutlu saatler geçiren yaşlıların gençlerle hemen kaynaşmaları dikkatlerden kaçmadı.  Bir süre gençlerle sohbet de eden yaşlılar hatıra fotoğrafı çektirmeyi de unutmadılar.

Bafra 75 Yıl Huzurevi Müdürü Mustafa Erdoğan,’’ Yaşlılara hizmet etmenin büyük bir manevi hazzı olduğunu, bu sebeple henüz yeni göreve başlamasına rağmen onların rahatı için çalışmalar başlattığını belirtti. Kurumda sadece yaşlıların kalmadığını, diğer korunmaya muhtaç  kimselerin de barınabildiklerini söyledi. Diğer kurumların ve özellikle okulların ziyaretlerinin moral bakımından çok yararlı olduğunu söyledi.

Bafra Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Murat Baş’ da bu ziyaretlerin öğrencileri tarafından devamlı istendiğini ve yapıldığını belirterek, “Yaşlı, yardıma ve korunmaya muhtaç insanların bir nebze de olsa dertlerine ortak olmak öğrencilerimizde ömür boyu unutamayacakları bir etki bırakıyor. O yüzden bu tür ziyaretleri eğitim kapsamında cimg0935.jpgcimg0938.jpgbuluyoruz, emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz”  dedi. Ayrıca  Bafra 75. Yıl Huzurevi Müdürü Mustafa Erdoğan’a görevinin hayırlı olmasını diledi.’’ ve ilgilenen tüm idareci ve personellerine teşekkür etti.

Huzurevi merdivenlerinde çekilen hatıra fotoğrafının ardından  öğretmen ve öğrenciler tatlı hatıralarla ayrıldılar.

cimg0919.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.