ANADOLU COĞRAFİ ÖNEMİNİN BEDELİNİ ÖDÜYOR

ANADOLU COĞRAFİ ÖNEMİNİN BEDELİNİ ÖDÜYOR

(OMÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bünyamin Kocaoğlu,Alaçam gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından Çanakkale Zaferinin 101.yıl dönümü nedeniyle düzenlenen programda konferans verdi.

A+A-

Konuşmasına Dün Ankara'da yaşanan terör olayında vefat edenlere Rahmet yaralananlara acil şifalar dilerken Türk Milletinin başı sağolsun deyip olayı yapanları kınadığını dile getirdi.Bu yaşanan olayların Anadolunun Stratejik coğrafi konumunun öneminin bedeli olduğunu dile getiren Kocaoğlu,bu bedel yüzyıllardır ödendiğini ve ödenmeye devam ettiğini dile getirdi.Çanakkale savaşınında böyle bir bedel olduğunu,Anadoluda Ezan sesini susturmak Müslüman Türk Milletini bu coğrafyadan atmak isteyenlere, Çanakkale'de düşmana geçiş verilemeyerek Anadolunun Müslüman Türk Milletinin yurdu olarak kalacağını dünyaya bildirildiğini dile getirdi.

Halk Eğitim Merkezi'nde 14 Mart 2016 Pazartesi günü Saat 13:30 da gerçekleşen konferansa Kaymakam Oğuz Alp Çağlar, Garnizon Komutanı Üsteğmen Murat Şenyurt, Belediye Başkan Vekili Selahattin Alkan, Alaçam Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Aydın TUNCER,Memur Sen Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Salih İLERİ, vatandaşlar ve öğrenciler hazır bulundu.

Program sonunda İlçe Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar tarafından Prof. Dr. Bünyamin Kocaoğlu'na plaket verildi.

Kaynak:alacampostası

alacamda-konferans.jpgalacamda-konferans-001.jpg

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.