Amerikan firması Türkiye'de kot üretecek

Amerikan firması Türkiye'de kot üretecek

Amerikalı hazır giyim ve deri giyim ürünleri firması Türkiye’de fason kot giyim ürettirmeyi planladıklarını ve düzenli çalışabilecek üreticiler aradıklarını beyan etmiştir.

A+A-
Amerikalı hazır giyim ve deri giyim ürünleri firması Türkiye’de kot giyim çeşitleri imalatı yaptırmayı planladıklarını ve bu konuda kendileriyle düzenli çalışabilecek güvenilir üreticiler aradıklarını beyan etmiştir.
 
ABD 2,3 trilyon dolar ithalat ile dünyanın en büyük mal ithalatçısı ve 1,5 trilyon dolar ihracat ile Çin’den sonra 2. en büyük mal ihracatçısı konumundadır.  Hizmetler ticaretinde dünyanın en büyük ihracatçısı ve ithalatçısı olan ABD, toplam ihracat ve ithalatta da (hizmetler ve mal ticareti toplamı) lider konumdadır. Kriz döneminde ithalatı ve ihracatındaki gerilemeye bağlı olarak dış ticaret hacmi küçülürken 2010 yılından itibaren ithalatı ve ihracatında yükseliş eğilimi gözlenmiştir. 
 
Dünya çapında serbest piyasa ekonomilerinin en büyük örneği olarak gösterilen ABD ekonomisinde, üretim ve hizmetlerin büyük bir bölümü özel sektör tarafından tüketilmekte ve sağlanmakta olup, dünya çapında kamunun ağırlığının bu kadar az olduğu başka bir ekonomi bulunmamaktadır.
 
İmalat sektörü, iş dünyası harcamalarındaki artışa bağlı olarak ABD’nin ekonomik toparlanma sürecinde en önde gelen sektör olmuştur. İmalat sanayinin öne çıkan alt sektörleri arasında havacılık ve uzay sanayi, telekomünikasyon, kimyasallar, elektronik ve bilgisayarlar yer almaktadır.
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.