Ambulans ile kaçmaya çalışan teröristler yakalandı

Ambulans ile kaçmaya çalışan teröristler yakalandı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde ambulans ve cenaze araçlarıyla kaçmaya çalışan teröristler güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

A+A-

Operasyonda 9 terörist ölü ele geçirilirken, yaralı 7 terörist de gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, ambulans ve cenaze araçlarının Cudi Mahallesi’nden Dağkapı Mahallesi Dere Caddesi ve Yakışan Sokağı’na giriş yaptığını gören vatandaşlar, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. 1’inci Jandarma Komando Tugayı Komutanlığı tarafından düzenlenen “Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş M. Burak Demirci Operasyonu” ile araçlar mahalle çıkışında güvenlik güçleri tarafından durduruldu. Her iki araçta yapılan aramalarda ölü ve yaralı teröristlerin olduğu tespit edildi. Ele geçirilen 5 ölü ve 7 yaralı terörist Cizre Devlet Hastanesi’ne getirildi. Yapılan incelemede 5 teröristin ateşli silahla öldüğü belirlendi. 
Teröristlerin kendi dizayn ettikleri revirde yaralıları tedavi etmeye çalıştıkları ancak güvenlik kuvvetlerinin bölgeye yaklaşmaları üzerine ambulans ve cenaze araçlarıyla kaçmaya çalıştıkları bildirildi.

4 TERÖRİSTİN GÖMÜLMÜŞ CESEDİ BULUNDU
Öte yandan, güvenlik güçlerinin aynı bölgede teröristlerin barındıkları bir evde yaptığı aramada 4 teröristin bahçeye gömülmüş cesetlerinin bulunduğu öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.