Amatör Spor Haftası Kapanış Töreni Gerçekeştirildi

Amatör Spor Haftası Kapanış Töreni Gerçekeştirildi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından hayata geçirilen "Amatör Spor Haftası" her yıl olduğu gibi bu yıl da 19 Mayıs İlçesi’nde düzenlenen etkinlikler ile tamamlandı.

A+A-

19 Mayıs Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinatörlüğünde Amatör Spor Haftası çeşitli branşlarda sportif faaliyetler ile gerçekleştirildi. Judo, Karete, Güreş, Futbol gibi sportif etkinlikler gerçekleştirildi. 19 Mayıs Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen kapanış töreninde sporcuların yapmış olduğu etkinlikler izleyenler tarafından büyük ilgi gördü.

Amatör spor ruhunun önemine dikkat çeken 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ Yerel yöneticiler olarak yaptığımız çalışmalarla birlikte, hükümetimiz sayesinde ilçemizde spor alt yapısı konusunda bir eksiğimiz bulunuyor. Gençlik Merkezimiz, Halı saha tesislerimiz, çim sahamız, tenis kortlarımız, basketbol ve voleybol sahalarımızın ardından şimdi de bitmek üzere olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuz sayesinde 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın spor yapmaları için tüm alt yapılarımız hazır. Tüm tesislerimiz vatandaşlarımızın hizmetine açık, tüm vatandaşlarımızı spora davet ediyorum.’’dedi.

Amatör Spor Haftası boyunca gerçekleştirilen sportif etkinliklerde derece elde eden sporculara 19 Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 19 Mayıs Gençlik ve Spor İlçe Müdürü M. Serkan Eroğlu tarafından ödülleri takdim edildi.

19-mayis-ilcesinde-amator-spor-yarismalari-sona-erdi-1.jpg19-mayis-ilcesinde-amator-spor-yarismalari-sona-erdi-5.jpg19-mayis-ilcesinde-amator-spor-yarismalari-sona-erdi-6.jpg19-mayis-ilcesinde-amator-spor-yarismalari-sona-erdi-44.jpg19-mayis-ilcesinde-amator-spor-yarismalari-sona-erdi-55.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.