Amasya Şeker’den yerli ve milli Borel desteği

Amasya Şeker’den yerli ve milli Borel desteği

Amasya Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Saatcı ve Başkan Yardımcısı Ahmet Özarslan ile birlikte Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret etti. Saatcı Havza Belediyesine borla üretilen Borel el dezenfektanı hediye etti.

A+A-

Başkan Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette Amasya Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Saatcı, Özdemir’e fabrikanın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

CUMHURBAŞKANININ TALİMATIYLA SERİ ÜRETİME GEÇTİ

Saatcı fabrikanın Koronavirüs salgınının başlaması ile birlikte yeniden alkol üretimine başlandığını belirterek; “Bu mücadelede kendimizi geri çekmemiz mümkün değildi. Hiçbir kar gözetmeden alkol üretimine geçtik. Bugün geldiğimiz noktada herşeyi ile yerli olan alkol fabrikamızın Cumhurbaşkanının talimatları ile satışa sunularak seri üretime geçen yine yerli ve milli dezenfektan Borel’in ham maddesi olan etil alkol ihtiyacını en yüksek miktarda karşılıyor olması bizler için gurur vericidir.” dedi.

Saatcı Koronavirüs salgını ile mücadele konusunda belediyelerinde ciddi mücadeleler verdiğini ifade ederek; “Bizlerde yerli ve milli Borel ile sizlerin mücadelesine katkı sunmak istedik. Bu anlamda Amasya Şeker Fabrikası ekim alında yer alan belediyelere naçizane katkımız olacak. İnşallah Şeker Bayramı’na yakın bir zaman için sizlere ikinci bir kez daha destek olmanın gayreti içersindeyiz. Ülkeye, yöreye, çiftçiye katma değer sağlamak için çalışmalara devam ediyoruz.” dedi.

YERLİ VE MİLLİ ÜRÜN BOREL, BÖLGENİN GURUR KAYNAĞI

Bir süre Borel el dezenfektanını inceleyen Başkan Özdemir, Amasya Şeker’in kurulduğu günden bu yana ülke ve bölgeye önemli katkılar sağladığını belirterek; “Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında en çok ihtiyaç duyulacak etil alkol üretimine başlama kararları ve bu kararlarını başarı ile uygulamalarından ötürü Amasya Şeker Fabrikasını Yönetim Kurulu Başkanı ve ekibini tebrik ediyorum. Bölgede üretilen yerli bir ürünün yine yerli ve milli olan Borel’de kullanılması bizler içinde çok önemli bir gurur kaynağı. Ayrıca Saatcı’ya vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretin sonunda Saatcı beraberinde getirdikleri dezenfektanları Temizlik İşleri Müdürlüğüne teslim etti. 

Amasya Şeker’den yerli ve milli Borel desteğiAmasya Şeker’den yerli ve milli Borel desteğiAmasya Şeker’den yerli ve milli Borel desteği
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.