AMACIMIZ İSTİHDAMA KATKI SAĞLAMAK

AMACIMIZ İSTİHDAMA KATKI SAĞLAMAK

S.S Engiz Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi Olağan Kongresini yaptı.

A+A-

Safiye Ölmez Kültür Merkezinde Yapılan Kongre Saygı Duruşu İstiklal Marşının okunması ile başladı.
2017 yılı Ağustos Ayında Kurulan S.S Engiz karayolu yük taşımacılığı kooperatifi 19 Mayıs ilçesinde yurt içi kara yolu taşımacılığı soğuk frigorifik açık kasa tenteli yük taşımacılığını dorseli tırlarla yapıyor.
40 ÜYEMİZ İLE İLÇEYE İSTİHDAM 
S.S Engiz Karayolu Yük Taşıma Kooperatif Başkanı Mehmet Karataş,”2017 yılında kurulan kooperatifimiz 40 üyemiz ile ilçemize katkı sunmaya çalışıyoruz. En önemli işimiz ilçemizden  tır şoförü yetiştirmek. Kooperatifimiz meslek ahlakını ve uluslar arası standartları benimseyen, müşterilerinin memnuniyetini önemseyen, haklarının ve sorumluluğunun bilincinde her zaman öncü ve yenilikçi uygulamaları ile güvenilir ve kaliteli nakliyecilik hizmeti sunmaktadır. Takım ruhu içinde çalışan dinamik kadromuz, misyonumuza ulaşmamızda temel dayanağımızdır. Bilinçli şoförleriyle karayolu taşımacılık hizmetlerini mükemmel düzeyde vererek bulunduğu bölgede Engiz karayolu yük taşıma kooperatifimiz  “MODEL” oluşturmayı ve Türkiye’de referans olarak gösterilen taşımacılık kurumlarından biri  19 mayıs ilçemizin tanıtımı ve spor kulübümüze destek olmayı hedeflemiştir. ”dedi.
S.S. Engiz Karayolu Yük taşıma Kooperatif Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor. Başkan Mehmet Karataş,Başkan Yardımcısı İlhan Gülşen, Denetim Kurulu Yaşar Turan,Bayram Taşkara Özgür Yağmur, Arif Atakan,Ali Tektaş.

amacimiz-istihdama-katki-saglamak12.jpgamacimiz-istihdama-katki-saglamak1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.