Altınyaprak Mahallesi'nde 10 gündür Sular Yok

Altınyaprak Mahallesi'nde 10 gündür Sular Yok

Samsun'un Bafra İlçesi Altınyaprak Mahallesinin bazı sokaklarında 10 gündür sular akmıyor.

A+A-

10 GÜNDÜR SULARIMIZ AKMIYOR, KİMSE ÇARE OLMUYOR

Mahalle sakinlerinden İsmail Yıldız, Yaklaşık 10 gündür sularımız yok. SASKİ'yi her aradığımda büyük boru patladı diyip kapatıyorlar. 10 gündür perişan haldeyiz, banyo yapamaz, elimizi yıkayamaz hale geldik. Yetkililerden sorunumuza çare istiyoruz" 

SABRIMIZ TAŞMAYA BAŞLIYOR

İsmail Yıldız, Bu yaz ayında 10 gündür suların akmaması ne demek biliyormusunuz. SASKİ'nin genel müdürüne soruyorum. Acaba kendi evinde 10 gün suları akmasa kendisi ne yapar. artık sabrımız kalmadı bir gün daha sabretmeye tahamülümüz yok" dedi.

BİZ BU SORUNU HER YIL YAŞIYORUZ

İsmini vermek istemeyen bir vatandaş ise, biz bu sorunu her yıl yaşıyoruz, her yıl yaz aylarında sularımız 15 gün yada 1 ay kesiliyor. tanzik ile ilgili su pompasının bozulduğunu SASKi yöneticileri söylüyor fkat bir pompa arızası bu kadar sürer mi? artık sorunun çözülmesini arzu ediyoruz.

SASKİ BİZİ KALEYE BİLE ALMIYOR

Evhanımı Filiz Yıldız ise, Artık ev işlerimi yapamaz hale geldim, bulaşıklarımı taşıma suyu ile yıkar oldum, bir bulaşık yıkamam da 3 bidon su gidiyor. evimi temizleyemez hale geldim. Yetkilileri her aradığımız da bizi geçiştirecek cevaplar veriyorlar. artık ne yapacağımızı şaşırdık köyden evimize su taşır olduk. Yıl olmuş 2019 ben köyden eve bidonlarla su taşıyorum" dedi.

ÇOCUKLARIMIZ AKRABALARIMIZDA BANYO YAPIYOR

Yıldız, Çocuklarım evde duramaz hale geldi. Ellerini yıkamak isteseler musluktan sular akmıyor. Evimiz artık pislikten kokar hale geldi. Misafir çağıramıyorun evime biran önce sorunun çözülmesini arzu ediyoruz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum