Altınkaya Yemek Fabrikası Kurban Bayram Mesajı

Altınkaya Yemek Fabrikası Kurban Bayram Mesajı

Altınkaya Yemek Fabrikası İşletme Ortaklarından Kemal Yıldırım, Sezai Şener Kurban Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladılar.

A+A-

Altınkaya Yemek Fabrikası İşletmecileri Kemal Yıldırım, Sezai Şener ve Altınkaya Yemek Fabrikası Genel Müdürü Alperen Yıldırım Kurban Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladılar.

Milli ve dini bayramların, Türk toplumunun ortak değerleridir. Bu yıl da mübarek Kurban Bayramı’na milletçe el ele, gönül gönüle ulaşmanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. En büyük gücümüz; birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimizdir. Bayramlar; sevgidir, dayanışmadır, umuttur ve berekettir. Her bayramda olduğu gibi mübarek Kurban Bayramı’nda da bu güzellikleri sevdiklerimizle paylaşacağız. Bu bayramda da kırgınlık ve küskünlüklerin sona erip, sevgi ve saygının öne çıkmasını temenni ediyoruz.

Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa, ülkemize ve kentimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, başta vatanımız uğruna can veren aziz şehitlerimizin kıymetli aileleri ve gazilerimiz olmak üzere tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı canı gönülden kutluyoruz'' 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.