Alperen Ocakları Samsun’da Kapı Kapı Ramazan Kumanyası Dağıtıyor!

Alperen Ocakları Samsun’da Kapı Kapı Ramazan Kumanyası Dağıtıyor!

Alperen Ocakları Samsun'da ihtiyaç sahibi aileleri belirleyerek Ramazan'da koli yardımı yapmaya devam ediyor.

A+A-

Alperen Ocakları Samsun İl Başkanı Ali Can Kocaman, yaptığı yazılı açıklamada, 65 yaşın üzerindeki ve 20 yaşın altındaki vatandaşa sokağa çıkma yasağı çerçevesinde, özellikle yaşlılar için ve yardıma ihtiyacı olan insanlar için yardım kampanyası düzenlediklerini ve gerek sosyal medya gerek birebir topladıkları yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını belirtti.
Kocaman, hayırseverlerin ulaştırdıkları yardımların önceden tespit edilen ihtiyaç sahiplerine teslim ettiklerini ifade ederek, “Gıdaların alışverişinden, paketlenmesine sonrasında ise dağıtılmasına kadar baştan sona Samsun Alperen Ocakları İl Başkanlığı yönetim kadrosu ve gönüllü arkadaşlarla yardımları gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Alperen Ocakları Samsun’da Kapı Kapı Ramazan Kumanyası Dağıtıyor!

Kolileme yaparken gereken özenin yapıldığını beliren Kocaman, “Örnek verecek olursak; bebeği olan ihtiyaç sahibi ailelerin bebek bezine, süte, mamaya da ihtiyacı var. Kalabalık bir ailede kişi sayısı, diğer ailelere nazaran daha fazla. İşte bunların hepsini önce tespit ediyor, kolileme yaparken bunlara dikkat ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Alperen Ocakları Samsun’da Kapı Kapı Ramazan Kumanyası Dağıtıyor!

Hedef 1000 Aile

Başkan Kocaman, hedeflerinin 1000 aile olduğunu belirterek, “Bu süre zarfında belirlenen hedef doğrultusunda çalışmaları gerçekleştirdik ve hedefe yaklaştık. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Allah hayırlarımızı kabul etsin. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. 65 yaş ve üstü ile yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara yardım etmeye devam ediyoruz. Belirlenen numaralardan bizleri arayabilirler. Alperenler Türk milletinin öz evlatlarıdır.’’  ifadelerini kullandı.

Alperen Ocakları Samsun’da Kapı Kapı Ramazan Kumanyası Dağıtıyor!Alperen Ocakları Samsun’da Kapı Kapı Ramazan Kumanyası Dağıtıyor!
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.