Allah önce ‘Akıl Sağlığı’ verecek

Allah önce ‘Akıl Sağlığı’ verecek

Yalçın KÖSE- Bafra55.net / Samsun’un Bafra ilçesinde hastanenin acil servis kapısı otomatik döner kapı olarak değiştirildi.

A+A-

Bafra Devlet Hastanesi yönetimi tarafından ‘Acil Servis Girişi, hastane girişi ve poliklinik giriş kapısına otomatik döner kapı yaptırıldı. Özellikle hastanenin acil servis girişinin döner kapı olması kendi imkanları ile hastaneye gelen insanların o kapıyı kullanmasında zorluk yaşamasına neden oluyor.

Özellikle gelen ve ayakta durmakta zorlanan yaşlı insanların bu kapıyı kullanması sebebiyle giriş çıkışların kolay olması gereken kapı modelinden neden vazgeçildiği ise merak konusu.

Kapı uygulaması hakkında konuşan bir vatandaş, “Benim annem 85 yaşında ve sürekli kontrol amaçlıda olsa hastaneye geliyoruz. Annem zar zor yürüyor, ayakta durmakta da zorlanıyor. Hastaneye yine götürdüm annemi döner kapı takılmış. Kapı otomatik olarak dönmeye başladı ama yavaş bir halde tabi annem düşmekten korktu. Bu kapıyı hangi mantıkla yaptılar çok merak ediyorum. Engelli vatandaşlarımız nasıl girecek içeri o ayrı bir durum söz konusu. Buton koymuşlar buraya ama çalışıp çalışmadığı ise muamma. Vatandaşa ise sadece, Allah önce ‘Akıl Sağlığı’ versin demek düşüyor.” dedi.

bafra-devlet-hastanesi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum