Allah Akıl Versin

Allah Akıl Versin

İnternet aşkı için Antalya’dan Samsun’a gelen ve kadının evli çıkması üzerine bir inşaatın 8. katına çıkarak intihar girişiminde bulunan genç, polisler tarafından ikna edildi.

A+A-

lay, saat 11.00 sıralarında İlkadım ilçesi Atatürk Bulvarı üzerindeki meydana geldi. Antalya’da yaşayan Fahri Somuk, genç internette Samsun’dan bir kadınla tanışıp arkadaş oldu. İlerleyen arkadaşlıkları sonucu birkaç defa Samsun’a gelerek kadınla buluşan Fahri Somuk, kadına aşık oldu. Ramazan Bayramı nedeniyle tekrar Antalya’dan Samsun’a kadını görmeye gelen Fahri Somuk, kadının evli olduğunu öğrenince intihara teşebbüs etti.
Atatürk Bulvarı üzerinde bir inşaatın 8. katında ayakları aşağıya sarkık bir şekilde oturan genci gören vatandaşlar polise ve itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü nöbetçi amiri Fikret Süydünlü ve ekibi intihara teşebbüs eden Fahri Somuk ile konuşup ikna ederek aşağı indirdi. Daha sonra genç, ambulansla Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne götürüldü.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.