Ali Şimşek’e veda yemeği

Ali Şimşek’e veda yemeği

Diyanet-Sen ilçe başkanı Ali Şimşek’in görev değişikliği nedeni ile Bafra Öğretmen evinde veda yemeği programı düzenlendi.

A+A-

FOTO GALERİ

2012 yılından bu yana Diyanet-Sen ilçe başkanlığı görevini yürüten Ali Şimşek’in Samsun Valiliği'ndeki görevine geçmesi nedeni ile Bafra Öğretmen evinde veda yemeği programı düzenlendi. Düzenlenen programa, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacibey Özkan, Bafra Müftü Vekili Şafak Çatal, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Bafra Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu, Diyanet-Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Nevzat Oy, Diyanet-Sen Samsun 2 Nolu Şube Başkanı Yakup Demirbaş, Memur-Sen Bafra İlçe Başkanı Hamdi Yıldız, Yavuz Selim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Kılıç, Memur-Sen birim başkanları, Diyanet-Sen ilçe Başkanları, Din-Bir-Sen, Diva-Sen, Din-Büro-Sen, Din Görevlileri Derneği yönetim kurulu Başkan ve üyeleri katıldı.

Bafra Öğretmenevinde düzenlenen veda programı Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı.Programda konuşan Şimşek;2012 yılında başladığım bu kutlu yolda zamanın ne kadar hızlı geçtiğini bir kez daha gördüm. Bu süreçte beni destekleyen Belediye Başkanıma, Babama ve tüm kurum müdürlerime sonsuz şükranlarımı sunarım. İnşallah yeni görevimizde topluma faydalı hizmetlerde bulunuruz.”

Program bitişinde, Memur-Sen Bafra İlçe Başkanı Hamdi Yıldız, Diyanet-Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Nevzat Oy, Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacibey Özkan ve Diyanet-Sen Bafra ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri Samsun Valiliği'ndeki yeni görevine atanan Ali Şimşek'e plaket takdim ettiler.

Diyanet-Sen ilçe başkanlığı görevine ise Murat Topal getirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.