ALİ KINIK ’’BİZ MEMNUN KALDIK İNŞALLAH BAFRALILAR’DA MEMNUN KALMIŞTIR’’

ALİ KINIK ’’BİZ MEMNUN KALDIK İNŞALLAH BAFRALILAR’DA MEMNUN KALMIŞTIR’’

Ali Keskin - Bafra55.net / Bafra Ülkü Ocaklarından “Sevdamız Bütün Yüreklere” konseri Bafra Yeni Kapalı spor salonunda düzenlendi.

A+A-

Konser sonrası Bafra Ülkü Ocaklarını ziyaret eden ünlü sanatçı Ali Kınık;

‘’Ülkü Ocaklarının düzenlediği konseri hepimiz gördük, hakikaten güzel bir program oldu. Kemal Başkanımın şahsına ve emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Biz memnun kaldık, İnşallah Bafralılar da bizden memnun kalmıştır. Şu anda Bafra Ülkü Ocağımızdayız… Türkiye’de gördüğüm belki en büyük ve en kapsamlı, emek verilerek yapılmış bir teşkilat, ve şimdide Ülkü Ocaklarının hizmet verdiği yerde oturuyoruz. Güzel bir program oldu sağ olsunlar, emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum’’ dedi.

Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Kemal Şahin ise;

‘Uzun yıllar sonra Bafra’da bu şekilde bir program ve bir heyecan oldu. Tabi bu tip programların özelliği, Ülkü Ocaklarının lokomotifidir yani bizi harekete geçiren programlardır. Allah razı olsun Ali Abi de sevilen bir sanatçımız, Ülkücü hareketin sevilen gür sesi, Bu gece burada geldi ve arkadaşlarımızı kırmayarak teker teker fotoğraf çekindi Allah razı olsun... Bizde hem kendisine hemde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.