ALİ KALE CADDESİ ESNAFINDAN BAŞKAN ŞAHİN'E TEŞEKKÜR

ALİ KALE CADDESİ ESNAFINDAN BAŞKAN ŞAHİN'E TEŞEKKÜR

Bafra’nın en işlek caddelerinden olan Ali Kale Caddesi, geçtiğimiz günlerde kaldırım ve yol çalışmasının tamamlanmasının ardından hizmete girmişti.

A+A-

Burada yapılan geniş kapsamlı çalışma için Ali Kale Caddesi esnafları da bir kahvaltı programı düzenleyerek Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’e teşekkür etti. Caddede yapılan çalışmalardan memnun kaldıklarını ifade eden esnaflar, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a ve ekibine de özellikle teşekkür ettiklerini belirttiler.

kahvalti-programi-(2).jpgkahvalti-programi-(3).jpgkahvalti-programi-(4).jpgkahvalti-programi-(5).jpgkahvalti-programi-(6).jpgkahvalti-programi-(7).jpg

 

Kahvaltılı toplantıda bundan sonra da altyapısı tamamlanmış caddelerde aynı şekilde çalışmalar yürütmeye devam edeceklerini belirten Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin şunları söyledi:

 

“Bu caddemizde alt yapı çalışmaları, doğal gaz hatlarının döşenmesi ve telekom çalışmaları tamamlanmıştı. Büyükşehir Belediye Başkanımızla belirli aralıklarda yaptığımız toplantılarda bu caddemizi ve başka caddelerimizde asfalt ve kaldırım çalışmaları yapılması gerektiğini dile getirmiştik. Yaptığımız toplantının ardından hiç vakit kaybetmeden burada güzel bir çalışma başladı. Kendisine özellikle teşekkür ediyorum. Malumunuz buranın kaldırım taşları da Bafra Belediyesi Parke Taşı Yapım Tesislerimizde üretilen taşlarla döşendi. Hep birlikte güzel bir çalışmaya imza atıldı. Şimdi de yine hep birlikte bu caddenin korunması daha da güzelleşmesi için gayret göstereceğiz.

 

Bu güzel caddenin güzel görünümünün önüne geçen görüntü kirliliğinin hep beraber önüne geçmeliyiz. Burada yapılan düzensiz araç parkına müsaade etmemeliyiz. Yayaların güvenliğini hiçe sayacak şekilde kaldırımların üzerine değil kaldırım kenarlarında ki ceplere park edilmesi gerekmekte. Hem yayalar için hem de caddemizin güzel görünümü için bu dikkat edilmesi gereken önemli bir husus. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız da çok hassas. Geçtiğimiz günlerde Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açılışında Bafra’mıza yaptığı ziyarette gördüğü bu durum karşısında üzülerek haklı serzenişte bulundu.

 

Bir hizmet yapmak güzel ama en önemli şey de ona sahip çıkmaktır. Sizlerden ricam buraya hep birlikte sahip çıkalım.”

 

Bafra Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kurt, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Ak Parti Samsun milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı’nın da katıldığı kahvaltı programının sonunda hatıra fotoğrafı çekilerek program sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.