Aleyna Batuhan Ömür Boyu Mutluluk İçin Evet Dediler

Aleyna Batuhan Ömür Boyu Mutluluk İçin Evet Dediler

Ayten-Latif Öz’ün kızı Aleyna ile Fazilet- Bafralı İş insanı Torun Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun’un Batuhan mutluluk dolu yıllar için birbirlerine söz verip ‘’EVET’ ’dediler.

A+A-

Genç çiftler Aleyna&Batuhan   hayatlarının ışıltılı geçmesi dileğiyle meşaleler eşliğinde Bafra Davet Gönül Bahçem Salonuna alkışlar arasında girdiler.

İlk danslarını yapan genç çiftler için   nikah Merasimine geçildi. Nikahı Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç hayırlı olsun dilekleri ile kıydı.

Aleyna&Batuhan  yapılan muhteşem nikah ve  düğün merasimi ile duygulanan gözlerden akan damlalar altında ömür boyu mutluluğa doğru yelken açarak hayatlarını birleştirdiler.

Genç çiftler Aleyna&Batuhan   daha sonra ise tatlı bir yaşam için düğün pastalarını kesip birbirlerine ikram ettiler.

Davetliler genç çiftlere hem takılarını takıp hem de tebrik ettiler.

Genç çiftler mutlu günlerinde kendilerini ve ailelerini yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak olan herkese teşekkürlerini sundular.

Çalınan oyun havaları eşliğinde oyunlarını oynayan, halay çeken  Aleyna&Batuhan   arkadaşları eşlik etti.

Anı fotoğraflarının çekilmesinin ardından düğün merasimi sona erdi.

Nikah ve Düğün merasiminin ardından duygulu bir teşekkür konuşması yapan İş insanı Torun Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun ’’ Öz ve Torun  aileleri adına evlatlarımız Aleyna&Batuhan’ın nikah ve  düğün merasimine katılarak bizleri oldukça mutlu eden tüm davetlilere teşekkür etmek isteriz. Türk milletinin kültüründe evlilik müessesesi çok özel bir yer tutmaktadır. Bu bakımdan bu iki evladımızın kurdukları  yuvanın millet ve memleket için, kendileri ve ailelerimiz için hayırlar getirmesini diliyoruz. Çok duyguluyuz. Allah’ım tüm anne ve babalara böyle bir mutluluk nasip etsin. ‘’diyerek sözlerini tamamladılar

Düğüne Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Belediyesi Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, Samsun Cumhuriyet Başsavcı Vekili Turgut Türkmen, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy, Bafra İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Fatih Özer, Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, Bafra Tarım ve Orman İlçe  Müdürü Mehmet Güreş,  Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra İlçe Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr.Aytaç Akın, Bafra eski Mal Müdürü Tuğrul Naki Güner, Bafra İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Osman Şenocak, Belediye Meclis Üyeleri, Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı  ve Dikencik Mahallesi Muhtarı Erol Andiç, Bafra OSB Bölge Müdürü Recai Akçer, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bafra Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Hurşit Tulum, Bafra Ticaret Borsası Yönetimi, 1930 Bafraspor Kulübü Başkanı Fatih Yıldız ve Yönetimi, Bafra Barış Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale ve ekibi, Tekirdağ Kapaklı’dan iş insanları Has Acarlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Acar, Zafer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Çalışkan, Bafra Bengülüler Derneği Başkanı Erdem Bakır, Bafra ve civar il,ilçe hal esnafı, iş insanları, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

aleyna-batuhan-omur-boyu-mutluluk-icin-evet-dediler.JPGaleyna-batuhan-omur-boyu-mutluluk-icin-evet-dediler-001.JPGaleyna-batuhan-omur-boyu-mutluluk-icin-evet-dediler-002.JPGaleyna-batuhan-omur-boyu-mutluluk-icin-evet-dediler-003.JPGaleyna-batuhan-omur-boyu-mutluluk-icin-evet-dediler-004.JPGaleyna-batuhan-omur-boyu-mutluluk-icin-evet-dediler-005.JPGaleyna-batuhan-omur-boyu-mutluluk-icin-evet-dediler-006.JPG

 

Aleyna Batuhan Ömür Boyu Mutluluk İçin Evet Dediler

Aleyna Batuhan Ömür Boyu Mutluluk İçin Evet Dediler

Ayten-Latif Öz’ün kızı Aleyna ile Fazilet- Bafralı İş insanı Torun Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun’un Batuhan mutluluk dolu yıllar için birbirlerine söz verip ‘’EVET’ ’dediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.