Alaçamspor Ligin Liderini Devirdi

Alaçamspor Ligin Liderini Devirdi

Samsun Bölgesi Süper Amatör Cemal Özdemir sezonunun 6. haftasında Alaçamspor kendi sahasında da konuk ettiği lig lideri Havza Belediyespor'u Fahrettin Teke (2) ve Mehmet Erol'un golleriyle 3 - 0 mağlup ederek Havza Belediyespor'u liderlik koltuğundan etti

A+A-

Samsun Bölgesi Süper Amatör Cemal Özdemir sezonun 6. haftasın da Alaçamspor Alaçam Şehir Stadyumunda saat : 14: 00' de başlayan musabaka da lig lideri Havza Belediyespor'u konuk etti.

Güzel bir havada oynanan Alaçamspor Havza Belediyespor karşılaşmasında ev sahibi Alaçamspor'un cefakar taraftarı stadı doldurarak renkli görüntüler verdi. Musabakaya oldukça iyi başlayan ev sahibi Alaçamspor Havza Belediyespor kalesine sağlı sollu ataklarla bunalttı.

Bunun meyvesini de gol ayağı olan Fahrettin Teke ilk yarıda rakip kale Havza Belediyespor ağlarına 2'kez golle havalandırınca karşılaşmada bir anda durumu Alaçamspor 2 Havza Belediyespor 0 oldu. Alaçamspor maçın için 5 önemli eksiği ile gelen Havza Belediyespor ise buna karşı ilk yarıda Alaçamspor'a karşılık veremeyince ev sahibi Alaçamspor soyunma odasına 2 - 0 galip giden taraf oldu.

İkinci yarıda rolantide geçen musabaka yine son sözü Alaçamspor'dan Mehmet Erol sahneye çıkarak takımının 3 golünü kaydederken karşılaşmanında sonucunu belirlemiş oldu.

Alaçamspor bu önemli galibiyet sonrası puanını 12 yaparken ligde de iddasını sürdürmüş oldu.
Bu yenilgi ile ligde liderliği Hacınabispor'a kaptıran Havza Belediyespor ise 13 puanda kalarak ikinciliğe geriledi.

alacamspor-ligin-liderini-devirdi-3.jpgalacamspor-ligin-liderini-devirdi2.jpgalacamspor-ligin-liderini-devirdi4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.