ALAÇAMSPOR LİDERİ ELİ BOŞ GÖNDERDİ

ALAÇAMSPOR LİDERİ ELİ BOŞ GÖNDERDİ

Alaçamspor Haftanın Süprizini Gerçekleştirdi

A+A-

Samsun Bölgesi Süper Amatör Cemal Özdemir sezonunun 15. haftasında Alaçamspor lig lideri Karasamsunspor'a konuk olduğu karşılaşma da büyük süprize İmza atarak Nihat'ın golüne İlkan ve Coşkun ile karşılık vererek sahadan 2 - 1 galip ayrıldı.

Samsun Bölgesi Süper Amatör Cemal Özdemir sezonun ikinci devresinin 15. haftasın da Alaçamspor saat : 13 : 00 de başlayan maçta ligde Lig lideri Karasamsun' a İlkadım Baruthane Suni Çim Sahasın da konuk oldu.

Karşılaşma Elazığ ve Malatya da 6 . 8 şiddetindeki depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için saygı duruşu ardından istiklal marşının okunmasıyla başlayan müsabakaya deplasmanda oynayan Alaçamspor daha iyi başlayan taraf oldu.

Bunu meyvesini de İlkan ile bulduğu golle Karasamsun karşısın da 1 - 0 öne geçti. Bu golden sonra şoku üzerinden atmak isteyen Karasamsun Nihat ile bulduğu golle karşılaşmada durumu 1 - 1 getirdi. İlk yarıda başka gol olmayınca her iki tarafta soyunma odasına 1 - 1 eşitlikle girdi.

İkinci yarıda her iki ekipte kontrollü başladı. İlerleyen dakikalar oyundan düşen ev sahibi ve lig lideri Karasamsun kalesinde tehlikeler yaşamaya başladı. Karasamsu kalesinde etkili olan Alaçamspor etkili futbolcusu Coşkun ile bulduğu kritik golle karşılaşmada 2 - 1 öne geçen ekipti.

Bu golden başka her iki ekipte başka gol bulamayınca bu kritik ve zor karşılaşmayı deplasmanda oynayan Alaçamspor 2 - 1 kazanarak ligde bu hafta büyük süprize imza atmayı da başardı.

Karşılaşmadan sonra kısa bir açıklama yapan Teknik Direktör Ahmet Karadağ, Alaçamspor olarak ligin ayarlarıyla oynayamaya devam ediyoruz. Ligin ilk yarısın da lider Havza Belediyespor' u 3 - 0 net skorla yenmiştik.

Şimdi ise yine ligin ikinci devresinde ligin 15 haftasın lig lideri Karasamsun' u iyi futbol ile 2 - 1 mağlup etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Futbolcu kardeşlerimin yüreğine ve ayağına sağlık.

Biz haddimizi bilerek oymaya çalışıyoruz ve böylede oynamaya devam edeceğiz. Ligin ayarlarıyla oynamayada devam edeceğiz dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.