Alaçamlı Şehit Eşinden Duygulandıran Paylaşım

Alaçamlı Şehit Eşinden Duygulandıran Paylaşım

Suriye'nin İdlib Bölgesinde Rejim Güçlerinin hain hava saldırısı sonucu Şehit düşen Piyade Uz. Onb. Şükrü Elibol'un eşi sosyal medya hesabındanki paylaşımında her sabah bu balkondan seni yolcu etmeyi akşam ise dönüşünü beklemeyi özledim.

A+A-

Alaçam Umutlu Mahallesinden Piyade Uzman Onbaşı Şükrü Elibol'un eşi Özlem Elibol 15 günlük olan bebeği Zeynep ile birlikte vaktini geçiriyor, sosyal medyadan şehit eşi için paylaştığı sözler okuyanları hem duygulandırdı hem de ağlattı. Her sabah bu balkondan seni yolcu etmeyi akşam ise dönüşünü beklemeyi özledim kelimeleri yürekleri dağladı.

İdlib'de rejim güçlerinin hava saldırısında şehit olan Alaçam İlçesi Umutlu Mahallesi'ne gözyaşları içinde toprağa verilen 27 yaşındaki Alaçamlı Piyade Uzman Onbaşı Şükrü Elibol'un 17 ay önce evlendiği eşi Özlem Elibol bir kız çocuğu dünyaya getirerek eşiyle ilgili paylaştığı sözler okuyanları duygulandırdı.

Daha önceki paylaşımında ise Şehit Eşi Özlem Elibol, "Ah canım benim sen nasıl bir melektin ki tertemiz kalbin, bana sevgiyle bakan gözlerin vardı. Rabbim bizi o kadar çok sevmiş ki mübârek üç aylarda kandil gecesi sana şehâdet şerbetini içmeyi, bana da şehit eşi olmanın gururunu nasip eyledi.

Emanetin kız çocuğumuza Zeynep'imize hem anne hem baba olacağım, güçlü olacağım sen hep bizimlesin biriciğim" sözleriyle herkesin yüreklerini burktu

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.