Alaçamlı Milli Sporcu Yağmur Tosun Dünya Üçüncüsü Oldu

Alaçamlı Milli Sporcu Yağmur Tosun Dünya Üçüncüsü Oldu

Fransa’nın Douais kentinde düzenlenen Dünya Kadınlar Petank Şampiyonası’nda bronz madalya kazanan Alaçamlı milli sporcu Yağmur Tosun, Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir’i ziyaret etti.

A+A-

09–12 Ekim tarihleri arasında Fransa’nın Douais kentinde düzenlenen Dünya Kadınlar Petank Şampiyonası’nda mücadele eden Alaçamlı milli sporcu Yağmur Tosun, dünya üçüncüsü olarak bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

Ülkemizi ve Alaçam’ı uluslararası arenada gururla temsil eden Yağmur Tosun’un elde ettiği bu derece, ilçede büyük sevinçle karşılandı. Başarılı sporcu, dönüşünün ardından Alaçam Belediyesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, milli sporcu Yağmur Tosun’u tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Başkan Özdemir, Tosun’un dünya üçüncülüğünün Alaçam için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirterek, elde edilen başarının gençlere örnek teşkil ettiğini ifade etti.

Alaçam Belediyesi tarafından yapılan açıklamada da, milli sporcunun her zaman destekleneceği vurgulanarak Yağmur Tosun’a spor hayatında yeni başarılar temenni edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.