Alaçamlı İş İnsanlarından Girişimci İş Kadını Nuray Çelik’e Anlamlı Plaket

Alaçamlı İş İnsanlarından Girişimci İş Kadını Nuray Çelik’e Anlamlı Plaket

Alaçamlı iş insanları her ay birlik ve beraberlik yemeği düzenleyerek istişare toplantıları gerçekleştiriyorlar. 

A+A-

Alaçamlı iş insanları her ay birlik ve beraberlik yemeği düzenleyerek istişare toplantıları gerçekleştiriyorlar. 
 

Alaçamlı iş insanları ayda bir gerçekleştirdikleri birlik ve beraberlik yemeğini bu defa Bafra ilçesinde bulunan işletmeciliğini kadın girişimci Nuray Çelik’in yaptığı AYBELYA TATİL KÖYÜ RESTORAN’ında gerçekleştirdiler.
Yaptığı çalışma ve projelerle Samsun ve Sinop arasında sektöründe lider konumunda bulunan Dikmenli iş insanı Cengiz İstanbullu’nun davetine icabet eden birbirinden değerli iş insanları KILIÇ ELEKTRİK Salih Kılıç,  Kızılırmak Balık Fabrikası Müdürü Furkan Özkan , Alaçam Yılmaz Petrol İşletmecisi Merih Yılmaz, DARGO Av Malzemeleri Bayram Güner, Mimar Edip Ali Duman, Zengin Yapı Mehmet Zengin, Karameşe İnşaat Hilmi Kemal Karameşe,Yener Plaza İdris Yener, ALGORİTMA Sigorta A.Ş. Ferdi Canbaz, Alaçam Sürücü Kursu Hasan Çelik, Yılmaz Eczanesi Ali Yılmaz, Müteahhit Hasbi Zengin, Acar Doğrama Gökhan Acar, Tek Market Sefer Tek, Bayrak Eczanesi Burak Bayrak  yaptıkları çalışmalarla ve projelerle ilgili istişare yaparak gündemi değerlendirdiler.
Yemek sonrası ise KILIÇ ELEKTRİK Salih Kılıç ve diğer iş insanları girişimci iş kadını AYBELYA Tatil Köyü Sahibi Nuray Çelik’e birde plaket sürprizinde bulundular. Aybelya Tatil Köyü Sahibi  Nuray Çelik’i Plaketle Taçlandırdılar. 
Almış olduğu plaketten dolayı KILIÇ ELEKTRİK Salih Kılıç ve Alaçamlı iş insanlarına teşekkür eden AYBELYA Tatil Köyü Sahibi  Nuray Çelik yaptığı çalışmalardan ve AYBELYA Tatil Köyü ile ilgili bilgilendirmede bulundu.
AYBELYA Tatil Köyü Sahibi  Nuray Çelik yaptığı açıklamasında,’’ Yıllarca İstanbul'da yaşadıktan sonra memleketime Samsun'un Bafra ilçesine dönerek Bafra ilçesinde tatil köyü kurdum.
Bafra'da 72 dönüm arazi üzerine bungalov evler, restoran, kır bahçesi, açık hava sineması, çarşı, çocuk oyun alanları bulunan tatil köyü kurarak Bafra ve Bölgesinin Turizminin gönüllü tanıtım elçisi oldum. Karadenizli kadının turizmde de başarılı olduğunu kanıtlamak için böyle bir proje hazırladım. 7'den 77'ye herkesin gelip kendinden bir şey bulabileceği bir alan oluşturduk. Burada da inşallah başarılı oluruz. Memleketimize güzel bir yatırım yaptığımı düşünüyorum. Gelenler gayet memnun, bizler de memnunuz.’’diyerek sözlerini tamamladı.36-076.png37-075.png38-042.png39-033.png40-026.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.