ALAÇAMLI İMAMLARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

ALAÇAMLI İMAMLARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Dünyayı ve Ülkemizi etkisi altına alan Korona Virüsü salgını nedeniyle Tüm ülkemizde Valilikler ve kaymakamlıklar aracılığıyla Vefa Sosyal destek ekipleri oluşturuldu.

A+A-

Özellikle sokağa çıkması sakıncalı olan 65 yaş üstü ve kronik hastalıkları bulunan vatandaşların talep etmeleri halinde;bankalardan emekli veya yaşlılık aylıkları çekiliyor kendisine teslim ediliyor,elektrik,su,telefon ve benzeri faturaları ödeniyor ve ihtiyaç bildirdiği temel gıda ve diğer malzemeler marketlerden,bakkallardan,manavlar vb. yerlerden alınarak kapılarına kadar getirilip teslim ediliyor.İlçemiz Müftülüğünde çalışan İmam,Müezzin ve Memurlar vefa sosyal destek hizmetlerinde görev alarak vatandaşlara hizmet götürüyorlar. İlçemizde ve Yurt genelinde tüm il,ilçe ve köylerde bu zor günlerde taşın altına ellerini koymuşlar 7 gün 24 saat aralıksız vatandaşa hizmet götürmektedirler.

Kaynak:alacampostası

alacamli-imamlardan-ornek-davranis4.jpgalacamli-imamlardan-ornek-davranis3.jpgalacamli-imamlardan-ornek-davranis-1.jpgalacamli-imamlardan-ornek-davranis2.jpgalacamli-imamlardan-ornek-davranis.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.