Alaçam'da yeni hastanenin yer teslimi yapıldı

Alaçam'da yeni hastanenin yer teslimi yapıldı

Alaçam'da yeni 50 yataklı Alaçam Yakakent Devlet Hastanesi'nin yer teslimi gerçekleştirildi.

A+A-

Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Alaçam Devlet Hastanesi Başhekimi Radi Şen, Sağlık Bakanlığı yetkili personeli tarafından 50 yataklı Alaçam Yakakent Devlet Hastanesi'nin ihalesini alan Gökyol İnşaat ve Sanayi A.Ş. firma yetkililerine yer teslimi gerçekleştirildi.

Başkan Acar;” Yapılacak olan yeni hastahane ile Alaçam ve Yakakent ilçelerimizin ve çevresinde yaşayan vatandaşlarımızın daha nitelikli koşullarda, daha fazla uzman hekimi, ameliyathanesi, yoğun bakımı olan, sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için ilçeden çıkmalarına gerek kalmadan karşılayabilecekleri modern bir hastaneye kavuşmuş olacaklardır. 50 Yataklı ve tam teşekküllü Alaçam Yakakent Devlet Hastanesi bölge halkımıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

alacamda-yeni-hastanenin-yer-teslimi-yapildi-3.jpgalacamda-yeni-hastanenin-yer-teslimi-yapildi-4.jpgalacamda-yeni-hastanenin-yer-teslimi-yapildi-2.jpgalacamda-yeni-hastanenin-yer-teslimi-yapildi-5.jpgalacamda-yeni-hastanenin-yer-teslimi-yapildi-6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum