ALAÇAM’DA TOPLU AÇILIŞ VE TEMEL ATMA TÖRENİ

ALAÇAM’DA TOPLU AÇILIŞ VE TEMEL ATMA TÖRENİ

Alaçam Belediyesi tarafından hayata geçirilen 8 projenin toplu açılış, temel atma ve tanıtım töreni gerçekleştirildi.

A+A-

Törene; Samsun Vali Yardımcısı Sezgin Üçüncü, Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Genel Sekreteri Mevlüt Özen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necdet Bal, Alaçam Garnizon Komutanı Samet Kuruçelik, Alaçam Emniyet Amiri V. Erol Can Keskin,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural,  Alaçam Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Radi Şen, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih İleri, Alaçam Orman Şefi Eyüp Can Çarkacı, Engelliler Derneği Başkanı Vahide Topal, Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Bedir, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut İşbilir, Ak İl Başkan Yardımcısı Tuba Taş, Ak Parti Alaçam İlçe Başkanı Selahattin Alkan, Geçmiş Dönem Ak Parti İlçe Başkanı Av. Ali Şengül, Samsun Atakum Turistik Alaçamlılar Yardımlaşma ve Tanışma Derneği Başkanı Oktay Tolunay ve Yönetim Kurulu Üyeleri,Belediye Başkan Adayları, Daire Amirleri, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Çalışanları, Muhtarlar ve Vatandaşlar katıldı.

Etkinlik, Saat 14:00’te Geyikkoşan Mevkii Sosyal Tesis alanında “Orda Bir Köy Var Yakında” projesinin temel atma töreni ile başladı. Geyikkoşan Tuz  İskelesi, Mübadele, Gençlik Parklarının açılışları akabinde, Alaçam Kadın Mesleki Eğitim Merkezinin açılışı ve Belediye Başkanlığınca verilen ikramlarla devam etti. Protokol üyeleri  tarafından  projelerde emeği geçen herkese plaket takdim edildi.

Açılışlarda konuşma yapan Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar; “Göreve geldiğimiz günden bu güne ilçemize bir çok proje  kazandırdık ve kazandırılmasında öncülük ettik. Gökçeboğaz Köy Ürünleri Pazarı, 250 yataklı kız Öğrenci Yurdu, Geyikkoşan Sahil Yolu, Geyikkoşan Çok Amaçlı Düğün Salonu, Geyikkoşan Yeni Güreş Alanı, Kadın Mesleki Eğitim Merkezi, uzun uğraşlar sonucu 2018 yılının Ekim ayında iznini alabildiğimiz ve Belediyemizin kendi imkanları, olanakları ve yetenekli personelleri ile yüksek meblağlara ulaşan ihale tutarlarına ihale etmeden, daha kısa zamanda ve daha ucuz maliyete yaptığımız Geyikkoşan Tuz İskelesi, Orda Bir Köy Var Yakında projesi, parklar, araç filomuzun güçlendirilmesi gibi birçok projeyi gerçekleştirdik. TOKİ, Uluçay Sedde ve Köprü Projeleri ve Doğalgaz projelerinde de gerek yüklenici firmalara karşı, gerekse de ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına karşı Belediyemize düşün görevleri harfiyyen yerine getirdik, düzenlenen protokollarla projelerin yapımı sırasında üzerimize düşecek işleri yapmayı taahhüt ettik ve bir an önce başlatılmasını, başlayanların da tamamlatılması için de sürekli takip ettik. Bu projelerin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen başta tüm belediye çalışanlarımıza ve kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere herkese teşekkür eder, katılımlarınızdan dolayı teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Program sonunda Anneler Parkında davul zurna eşlinde "Zigoş Oyunu" oynanarak halaylar çekildi.

alacam’da-toplu-acilis-ve-temel-atma-toreni-1.jpg alacam’da-toplu-acilis-ve-temel-atma-toreni-2.jpg alacam’da-toplu-acilis-ve-temel-atma-toreni-3.jpg alacam’da-toplu-acilis-ve-temel-atma-toreni-4.jpg alacam’da-toplu-acilis-ve-temel-atma-toreni-5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.