Alaçam'da Oğlunun Düğününde Elektrik Akımına Kapılan Baba Öldü

Alaçam'da Oğlunun Düğününde Elektrik Akımına Kapılan Baba Öldü

Alaçam ilçesinde oğlunun düğününde lamba takmak için çıktığı aydınlatma direğinde akıma kapılan İrfan Bozkurt (50) hayatını kaybetti.

A+A-

      Alınan bilgiye göre Bu gün akşam saatlerinde Alaçam İlçesi Taşkelik Mahallesi  Aşağı Mahalle sokakta düğün evinde ortamın aydınlanması için çıktığı direkte akıma kapılan Damadın babası İrfan Bozkurt zemine düşerek ağır yaralandı olay 112 acil yardım ekiplerine haber verilmesi sonucu olay yerine 112 Acil yardım sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri intikal etti.

Yaralı 112 acil yardım ekipleri tarafından Alaçam Devlet Hastanesine kaldırıldı. Alaçam devlet Hastanesinde yapılan müdahalelerin ardından yaralı Samsun Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi, fakat  kazazede yolda yaşamını yitirdi.

       Yaralının Alaçam Devlet Hastanesine getirilmesinden sonra kazazedenin yakınları ve düğün yerinde olanlar Alaçam Devlet Hastanesi bahçesine akın ettiler, Hastane bahçesi ana baba gününe döndü, gözü yaşlı herkes iyi bir haber bekledi, sedye üzerinde Samsun'a kazazede nakil edilirken endişeli gözlerle onu uğurladılar, bir gurup yakını da Ambulansın ardından gittiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.