Alaçam'da Nevruz kutlamaları

Alaçam'da Nevruz kutlamaları

Baharın başlangıcı olarak kabul edilen Nevruz bayramı ülkemizin dört bir yanında oluğu gibi ilçemizde de kutlandı.

A+A-
İlçemiz Karahüseyinli İlk ve Ortaokulunda Nevruz programı tertip edildi.Programa İlçe Kaymakamı Oğuz Alp ÇAĞLAR,Garnizon Komutanı,Belediye Başkanı Hadi UYAR,Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sebahattin TURAL,Alaçam Belediye Meclis Üyesi Hasan ÇELİK,CHP Alaçam İlçe başkanı Fuat CANBAZ,Milli Eğitim Müdürü Sezai TURAL,Memur Sen Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Salih İLERİ,İlçe GHS Müdürü Bülent ŞENER,Alaçam Öğretmenevi ASO Müdürü Ahmet ÖZTÜRK,Alaçam Muhtarlar Derneği başakanı Hikmet ATASOY,Büro Memur Sen İlçe başkanı Ramazan ÇOBAN,Okul Müdürleri,Müdür yardımcıları,öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
 
   Programda öğrenciler tarafından şiirler okundu,Aşuk ile Maşuk oyunu ve folklar oyunları oynandı.İlçe GHS Müdürlüğü Wushu takımı gösteriler yaptı.
 
  Programda okul Müdürü Yusuf BAŞ,Belediye Başkanı Hadi UYAR ve İlçe Kaymakamı Oğuz Alp ÇAĞLAR,Nevruzun önemi hakkında yapılan hazırlıklar konusunda konuşmalar yaptılar programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ettiler.
 
   Öğretmenlerden oluşan koro dinleyicilere müzik ziyafeti verdiler.

alacamda-nevruz-manset2.jpgalacamda-nevruz-manset8.jpgalacamda-nevruz.jpgalacamda-nevruz2.jpgalacamda-nevruz3.jpgalacamda-nevruz6.jpg

Kaynak:alacampostası.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.