ALAÇAMDA MÜDÜRE VEDA YEMEĞİ

ALAÇAM'DA MÜDÜRE VEDA YEMEĞİ

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Sınava Bağlı İdari Atamalarında Alaçam Kız Teknik ve Meslek Lisesinde görev yapan 3 idareci başka okullara müdür olarak atanmıştı.

A+A-

Okul Müdürü Emrullah KARATAŞSamsun Canik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürlüğüne , Müdür Yardımcısı Muhammet ÇELİKAlaçam Karşıyaka İmam-Hatip Ortaokulu Müdürlüğüne ve Müdür Yardımcısı Halil İbrahim AKMEŞE Bafra Yeşilyazı Ortaokulu Müdürlüğüne atanmışlar ve görevlerine başlamışlardı. 

      Alaçam Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğretmenleri yıllardır beraber çalıştığı idarecilerini 23 Ekim 2013 Çarşamba günü Yakakent Limanında balık Restorantında düzenledikleri güzel bir yemekle vedalaştılar. Yemeğe tüm personel katıldı. 

       Yemekte ilk konuşmayı Okul Müdür Baş Yardımcısı ve aynı zamanda Müdür Vekili olan Salih İLERİyaptı. Yıllardır beraber çalıştığı ve büyük emekleri geçen müdür ve müdür yardımcısı arkadaşlarına teşekkürlerini bildirdi. Daha sonra hazırlanan plaketler takdim edildi. Okul müdürlüğünden Samsun Canik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürlüğüne atanan Emrullah KARATAŞ'a plaketini Okul Müdür VekiiliSalih İLERİ takdim etti. Ayrılan Okul Müdür Emrullah KARATAŞ yaptığı kısa konuşmada Alaçam Kız Teknik ve Meslek Lisesinde böyle güzide bir öğretme topluluğuyla çalışmaktan mutlu olduğunu, yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı bütün arkadaşlara teşekkürlerini bildirdi.

       Alaçam Kız Teknik ve Meslek Lisesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yaparken Alaçam Karşıyaka İmam-Hatip Ortaokuluna Müdür olarak atanan Muhammet ÇELİK'e plaketini Alaçam Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Ömer İLERİ takdim etti. Bir konuşma yapan Muhammet ÇELİK orada bulunanlara teşekkür etti. 

       Alaçam Kız Teknik ve Meslek Lisesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yaparken Bafra Yeşilyazı Ortaokuluna Müdür olarak atanan Halil İbrahim AKMEŞE'ye plaketini ayrılan Okul Müdür Emrullah KARATAŞ takdim etti. Halil İbrahim AKMEŞE yaptığı konuşmada İdareci olarak ilk görev yaptığı Alaçam Kız Teknik ve Meslek Lisesinden çok güzel anılarla ayrıldığını, çok güzel bir ortamda çalıştığını ve buradaki hizmet yıllarını hiçbir zaman unutmayacağını dile getirdi.

   Gecede bazı öğretmenler de söz alarak beraber çalıştıkları sürece idarecilerle karşılıklı ilişkileriyle ilgili fikir ve görüşlerini dile getirdiler.Güzel bir havada esprilerle ve sonu buruk bir veda ile yemek tamamlandı.

100_8865.jpg100_8866.jpg100_8868.jpg100_8869.jpg100_8875.jpg100_8878.jpg100_8880.jpg

  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.