Alaçam’da MHP Seçmen İletişim Merkezine Coşkulu Açılış Düzenlendi

Alaçam meydanında toplanan partililer mehter takımının çaldığı marşlarla MHP Seçmen İletişim Merkezine yürüyerek gittiler.

A+A-

Alaçam meydanında toplanan partililer mehter takımının çaldığı marşlarla MHP Seçmen İletişim Merkezine yürüyerek gittiler.
Milliyetçi Hareket Partisi Alaçam Seçmen İletişim Merkezi'nin (SİM) açılışında ilk olarak MHP Alaçam İlçe Başkanı Süleyman Gültepe, Ak Parti Alaçam İlçe Başkanı Hasan Özdemir birlik ve beraberlik mesajları vererek seçim kapsamında yaptıkları çalışmalarından söz ettiler.
MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur ise yaptığı konuşmada, ‘’Hedefimiz, 1 Nisan 2024 pazartesi günü 17 ilçemiz ve büyükşehir belediyemizle birlikte 18'de 18 yapmak. Liderlerimize verdiğimiz sözü tutabilmektir. Sözlerime bilge liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin selamlarını ve kucak dolusu muhabbetlerini ileterek başlamak istiyorum. Amacımız Samsun'u birlik ve beraberlik içinde daha parlak yarınlara taşımak. Biz varsak, siz varsanız Cumhur İttifakımız var, Türkiye var. Cumhur bizim, Türkiye hepimizin.  Milliyetçi Hareket Partisi'nin ilkeleri net, ülküleri berrak, ahlakı ve siyaseti tertemizdir. Samsun'un daha güçlü ve daha güzel yarınlara taşıma konusunda rehber niteliğindedir. Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan ve Alaçam Adayı Ramazan Özdemir'e destek istiyoruz. 
Biz dedik mi yaparız, yaptık mı sonuna kadar da arkasında dururuz. Bugün buraya gelen 65 mahallenin ve Türkiye'nin dört bir yanından kalkıp gelen değerli Alaçamlı hemşerilerim, bu tarihi görev hepimizin omuzlarındadır. Biz sözümüzün arkasındayız, 31 Mart günü hep birlikte, siz Alaçamlı hemşerilerimizin de desteğiyle sandıkları patlatacağız’’ dedi.
Ak Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, 25.Dönem MHP Samsun Milletvekili, MHP MYK Üyesi Hüseyin Edis Cumhur İttifakının birlik ve beraberliğinden söz ettikten sonra yapılan çalışmalar ve projelerden söz ettiler.
Cumhur İttifakı MHP Alaçam Belediye Başkan Adayı Ramazan Özdemir konuşmasında ilk olarak kendini tanıttıktan sonra, "Alaçam’a bir OSB kurma teşebbüsümüz var. Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığımız öncülüğünde başlattığımız bu proje Samsun Valiliği Yatırım ve İzleme Komisyonundan geçti. Şu anda Ticaret Bakanlığı onay aşamasında. Projenin son hali de hazır haldedir. Bizim bu projelerimiz destekleyecek olan Cumhur İttifakı Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Halit Doğan olacaktır.  Bu kentte yaşayanların mutluluğu, huzuru, refahı ve burayı ziyaret edenlerin zihinlerinde unutulmaz iz bırakma hedefimizdir. Üzerimize  düşen sorumluluğun farkında olduğumuzu belirtmek isterim. Önümüze hedefler koyduk. Önceliklerimiz  Bu şehirde birlikte yaşadığımız hemşerilerimizin huzuru, refahı ve mutluluğu. Kentimizi ziyaret eden Alaçamdan yolu geçen herkesin zihinlerinde bu şehre ait unutulmaz izler bırakmaktır. Gençlerimizin geleceğe güvenle bakabilmesi için istihdam alanları üreteceğiz.
Alaçam'ı siyasi tartışmalarla ayrıştırmaya değil, birleştirmek için aday oldum, dürüst ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla çalışacağımıza söz veriyorum’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Cumhur İttifakı Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan ise,’’ 17 ilçemizin tamamıyla Samsun’umuzu daha ileriye taşıyacak; 31 Mart yerel seçimlerini Cumhur İttifakımızın zaferi ile taçlandıracağız. Alaçam ilçemizde de Cumhur İttifakı MHP Alaçam Belediye Başkan Adayımız Ramazan Özdemir’e desteğini bekliyoruz.  Bizim odağımız Samsun. Odağımızda, Samsun’u turizmi, tarımı, sanayisi, üretimiyle daha ileri taşıma gayesi var. Projelerimiz hazır şimdi bunları beklentilere ve öncelik sırasına göre şekillendiriyoruz. İnsan odaklı bir anlayışla yola çıktık. Dinliyor, anlıyor, vatandaşlarımızla bir arada oluyoruz. Bu önümüzdeki süreçte de böyle olacak. Samsun'umuzu daha ileri taşırken, bunu 17 ilçemizin tamamıyla yapacağız. İlçelerimizin özelliklerini ortaya çıkarmak, potansiyelini daha yukarı taşımak önemli olan. Her değerimizi korumalı, zenginlikleri artırmalıyız. Biz, 17 ilçemizde ahengi ve uyumu sağlayarak tüm Samsun ile birlikte hareket edeceğiz’’ dedi.
Konuşmaların ardından açılış kurdelesi hayırlı olsun dilekleri ile kesildi.
Alaçam’da  MHP Seçmen İletişim Merkezinde ise partililer ve vatandaşlar ile istişare toplantısı yapıldıktan sonra Alaçam Belediyesi eski başkanı Hadi Uyar’ı evinde geçmiş olsun ziyaretinin ardından Alaçam Muhtarlar Derneği ziyaret edilerek mahalle muhtarlarının talepleri not edildi.

29-002.jpg38.jpg39.jpg40-012.jpg41.jpg32-002.jpg30-024.jpg31-001.jpg33-007.jpg34-002.jpg35-002.jpg36-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.