ALAÇAMDA KAZA 1 ÖLÜ 1 YARALI

ALAÇAMDA KAZA 1 ÖLÜ 1 YARALI

Nişan Dönüşü Kaza 1 Ölü 1 Yaralı

A+A-

13 Haziran 2015 pazar günü saat 16:00 sıralarında, Alaçam-Bafra Karayolu Gökçeboğaz mevkiinde trafik kazası meydana geldi. Meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi öldü, 1 kişide yaralandı. Kaza Samsun-Sinop Karayolu Alaçam İlçesi Gökçeboğaz mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sinop’un Gerze İlçesinden nişandan dönerken, Kayseri İline düğün çeyizi getiren, Hasan Çiçek yönetimindeki 38 VA 004 plakalı kamyonet direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, orta refüjde bulunan bariyerlere çarptı. Çapmanın etkisiyle araç ters yöne girerek yaklaşık 100 metre sürüklendikten sonra durabildi.

Kazada araç sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, hemen yanında bulunan sürücünün oğlu Mustafa Çiçek (25) ise hafif yaralandı. Yaralı olay yerine çağırılan 112 Acil Servis Ambulansı ile tedavi edilmek üzere Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olay yerine de hayatını kaybeden Baba Hasan Çiçek ise Nöbetçi savcının incelemesinin ardından, Alaçam Belediyesi cenaze aracı ile otopsi yapılmak üzere Alaçam Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Sinop’un Gerze İlçesinde nişan yaptıktan sonra araca yükledikleri gelin çeyizleri ise, hurdaya dönen aracın içerisinde yola savruldu.

Yola savrulan gelin çeyizlerini Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı askerler toparlayarak, bir kamyonete yükledi. Kaza sebebiyle Samsun- Sinop Karayolu bir süre ulaşıma kapatılmasıyla uzun araç kuyrukları oluştu. Kazada hurdaya dönen kamyonet ise, olay yerine gelen çekici yardımı ile refüjden kaldırıldı, Bafra Bölge Trafik ekipleri tarafından yol yeniden trafiğe açıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:alacam55

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.