Alaçam’da Kar Nedeniyle İki Okulda Eğitime Ara Verildi

Alaçam’da Kar Nedeniyle İki Okulda Eğitime Ara Verildi

Alaçam’da etkili olan kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitim kapsamındaki iki okulda 29 Aralık Pazartesi günü eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verildi.

A+A-

Alaçam ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı okullarda eğitime ara verildi. Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, ilçede olumsuz hava koşullarının ulaşımı etkilemesi sebebiyle taşıma merkezi olarak hizmet veren Alaçam Şehit Onbaşı Şükrü Elibol İlkokulu ile Kızlan Ortaokulu’nda eğitim-öğretime 29 Aralık 2025 Pazartesi günü 1 gün süreyle ara verildi.

Yetkililer, kar yağışının oluşturabileceği risklere karşı tedbir amaçlı bu kararın alındığını belirtirken, hava koşullarının seyrine göre yeni bir değerlendirme yapılabileceğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.