Alaçam'da Fırınlar Denetleniyor

Alaçam'da Fırınlar Denetleniyor

Samsun'un Alaçam ilçesinde Ramazan ayının girmesiyle Belediye Zabıta ekipleri fırın denetlemelerini sıklaştırdı.

A+A-

Alaçam Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Veteriner Hekimliği ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri mübarek Ramazan ayının gelmesiyle Alaçam’da hizmet veren fırınlarda denetim yaptı. Alaçam Belediyesi ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri sağlık standartlarına ve gramajlara dikkat etti.

Ramazan ayının Alaçam’da huzur ve güzellik içerisinde geçmesi adına çeşitli çalışmaları hayata geçiren Alaçam Belediyesi ve İlçe Tarım ve Orman  Müdürlüğü, ilçede ekmek ve pide imal eden fırınlarda denetim gerçekleştirdi.
Yapılan kontrollerde denetlenen fırınların birçoğunun sağlıklı koşullarda üretim yaptığını belirleyen ekipler, hijyen koşullarına uymayan fırınlara ihtar verdi.

Alaçam Belediyesi denetim kapsamında ilçe sakinlerinin sağlıklı ve güvenilir bir ortamda alışveriş yapması hedeflenirken, yeni yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuz duruma rastlanmadığı ifade edildi. Vatandaşlarımızın bu konularda olumsuz bir durumla karşılaşmaları halinde ise 153  Alo Zabıta ve  174 Alo Gıda  telefonlarının aramalarını istediler.

alacamda-firinlar-denetleniyor-1.jpgbafra55net

alacamda-firinlar-denetleniyor-2.jpgbafra55net

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.