Alaçam’da Duygusal Veda: Hadi Uyar İçin Belediye Önünde Helallik Alındı

2014-2019 yılları arasında Alaçam Belediye Başkanı olarak görev yapan merhum Hadi Uyar, Alaçam Belediyesi önünde düzenlenen helallik töreninin ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

A+A-

2014-2019 yılları arasında Alaçam Belediye Başkanı olarak ilçeye hizmet eden merhum Hadi Uyar, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Hadi Uyar için ilk olarak Alaçam Belediyesi önünde helallik töreni düzenlendi. Belediye binası önünde gerçekleştirilen törende Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir de bir konuşma yaparak, Hadi Uyar’ın ilçeye yaptığı hizmetleri ve Alaçam’da bıraktığı izleri anlattı.

Düzenlenen törenin ardından Hadi Uyar’ın cenazesi Şadi Bey Camii’ne götürüldü. Şadi Bey Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından merhum Hadi Uyar, ailesi, yakınları, sevenleri ve hemşehrilerinin duaları eşliğinde ebediyete uğurlandı.

Görev yaptığı dönemde ilçeye verdiği hizmetlerle hafızalarda yer edinen Hadi Uyar’ın vefatı, Alaçam’da derin üzüntüye neden oldu.

Cenaze törenine AK Parti Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Orhan Kırcalı, Ersan Aksu ve Çiğdem Karaaslan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Alaçam Kaymakamı Fatih Kayabaşı, eski Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, Yakakent Belediye Başkanı Şerafettin Aydoğdu, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Merhum Hadi Uyar’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve tüm hemşehrilerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.