Alaçam'da Dezenfeksiyon Çalışmaları

Alaçam'da Dezenfeksiyon Çalışmaları

Koronavirüs salgını sebebiyle çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Alaçam Belediyesi ekipleri, ilçe genelindeki temizlik ve dezenfekte çalışmalarının kapsamını her geçen gün daha da genişletiyor.

A+A-

Yaz mevsiminin kendini hissettirmesi ile birlikte, ekipler ilçe genelinde temizlik çalışmalarına ara vermeden belirlenen program dahilinde devam ediyor.
Ekipler, çöp konteynerlerını ilaçlamakla birlikte, uçar ve haşerelere karşı üreme alanlarında ilaçlama ve Koronavirüse karşı dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyor.
Titizlikle yürütülen temizlik çalışmalarını yakından takip eden Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar ; ”Yapılan çalışmalar ile halkın, çocukların hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını devam ettirmelerini sağlamak için gereken özen ve özveriyi göstermeye gayret ediyoruz. Halk ile birlikte el ele vererek ilçeyi daha temiz daha sağlıklı bir Alaçam haline getirebiliriz. Özellikle Koronavirüs ile mücadele konusunda Belediye olarak çalışmaları büyük titizlik ile yapıyoruz. Virüse karşı en etkili silah kişisel hijyen kurallarına uymak, sosyal mesafe ve maske kullanmaktır. Vatandaşlardan ricam, yasal tedbirlere uymaları ve bu süreçte evde kalmalarıdır.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum