Alaçam'da belediye başkanı Ramazan Özdemir oldu

Alaçam'da belediye başkanı Ramazan Özdemir oldu

Alaçam Belediye Başkanlığı'na MHP'li Ramazan Özdemir seçildi.

A+A-


Alaçam Belediye Başkanlığı'na MHP'li Ramazan Özdemir seçildi
Alaçam Belediye Başkanlığı'nı kesin olmayan sonuçlara göre, Cumhur İttifakı'nın MHP'li adayı Ramazan Özdemir kazandı.

Alaçam Belediye Başkanlığı'na MHP'li Ramazan Özdemir seçildi

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde Samsun'un Alaçam ilçesinde 95 sandıkta oy kullanıldı. Kayıtlı 20 bin 306 seçmenden sandığa gidenler, 12 siyasi parti adayı arasından tercihini yaptı.

Oyların tasnif edilmesinin ardından kesin olmayan sonuçlara göre, seçimi önde tamamlayan Cumhur İttifakı'nın MHP'li adayı Ramazan Özdemir Alaçam Belediye Başkanı seçildi.  Özdemir,  kullanılan geçerli oyların yüzde 33.74'ünü aldı.

İŞTE OY DAĞILIMI: 


Alaçam Belediye Başkan adayı Ramazan Özdemir kimdir?


1990 yılında doğdu. İlk ve ortaokulu samsun Alaçam ilçesinde tamamladı. Alaçam Anadolu Lisesinden mezun oldu. Karabük Üniversitesi İngilizce Dili ve Edebiyat bölümünü dereceyle bitirdi. Üniversite hayatı boyunca dört kez onur belgesine layık görüldü. 2010 yılında Çin Halk Cumhuriyeti'nde ihracat firmaları arasında Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü olarak görev yaptı. Bu dönemde Çin'den Türkiye’ye ithalat operasyonlarını yürüttü. Türkiye’ye döndükten sonra İstanbul’dan Avrupa ülkelerine (Almanya-Dusseldorf, İngiltere-Londra) ihracat süreçlerini yönetti. 2015 yılında Avrupa ülkelerine ihracat yapan fabrikaların denetimini yapmak üzere Karadeniz Bölge Denetçisi olarak görev aldı. Bu süre zarfında organize sanayi bölgelerinin kurulumu ve gelişmesi alanında çalışmalar yürüttü. 2017 yanda Erzincan Tercan Anadolu Lisesine İngilizce Öğretmeni olarak atanarak bir süre öğretmenlik mesleğini icra etti.  Evli ve iki çocuk babasıdır. 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum