ALAÇAMDA BAŞARILI SPORCULAR YEMEKTE BULUŞTU

ALAÇAMDA BAŞARILI SPORCULAR YEMEKTE BULUŞTU

Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener,” Müdürlüğümüzün organizesinde, Alaçam Belediyesinin katkıları ile değişik branşlarda başarı sağlamış olan 85 sporcumuza yemek verdik" dedi.

A+A-


‘BU BAŞARILARIN ARTARAK DEVAM ETMESİNİ DİLİYORUM’
Yemekte açılış konuşmasını yapan Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener,” Bugün burada ilçemizdeki çeşitli branşlar da il Şampiyonaların da Bölge şampiyonlarında ve Türkiye şampiyonalarında başarılı olmuş sporcularımızı bir araya getirme fırsatımız oldu bize fırsatı sağlayan İlçe Kaymakamız Sayın Oğuz Alp Çağlar’a ve Belediye Başkanımız Sayın  Hadi Uyar’a teşekkür ediyor, bu başarıların artarak devam etmesini diliyorum , Ayrıca bir yıl boyunca emek sarf eden sporcularımızı ve onların fedakâr Antrenör ve Öğretmenlerini kutlarım “diye konuştu.
 
‘SİZLERİN BU BAŞARILARINIZ İLE GURUR DUYUYORUZ’
Belediye Başkanı Hadi Uyar ise,” Yapmış olduğunuz spor branşları ve elde ettiğiniz başarılar ile ilçemizin ismini duyurdunuz ve  sizlere teşekkür ediyor, Sizlerin bu başarılarınız ile gurur duyuyoruz İlçemizdeki  tüm faaliyetlere katkı sağlamak istiyoruz. Tabi ki sportif faaliyetler olunca daha anlamlı oluyor. Çünkü spor hem tanıtım hem de sağlıktır. Esasında tamamımız sporun içerisinde olmalıyız sağlığımız açısından” dedi.
 
‘MESLEK SAHİBİ OLMANIZIN DA YOLU AÇILMIŞ OLACAKTIR’
Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar da,” Spor yapan gençlerin toplumda bir değeri oluyor ve spor yapan insanları daha sağlıklı oluyor.  Spor yapmaya devam edin bu sizlerin aynı zaman da meslek sahibi olmanızın da yolu açılmış olacaktır. Biz sadece başarı deyince okul çağındaki çocuklarımızdan ders başarısı olduğunu anladık. Ama baktık ki ders harici bir hayat var ve bu alanda çalışmalar gerçekleştiren Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Bülent Şener’e, Tüm Arkadaşlarına teşekkür ediyorum “şeklinde konuştu.
Daha sonra sporcular ile tanışıldı, hangi dereceleri aldıklarını ifade ettiler.

Haber:Köksal Öner

 

img_2705-001.jpgimg_2709-001.jpgimg_2710.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.